Da jeg kom hjem fra arbejde i nat (klokken 2.30), fik jeg pludselig en åbenbaring til hvorledes jeg skulle løse et problem jeg har haft med det design jeg har været i gang med længe (flere måneder – for var egentlig stoppet med at lave på det, fordi jeg havde givet op ^^”).

305

Her til morgen løste jeg så de sidste problemer jeg har været oppe at toppes med… Og vupti.. Så var mit design på plads. Jeg er dog lidt i en overgangs fase, hvor jeg stadig retter lidt til efterhånden. Men nu er der i det mindste kommet et mere lyst og alsidigt layout op!

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et par smukke øreringe fra LoveAble!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(8) Comments

 1. Nicki says:

  WAUW!! Super flot design. Man kommer helt i godt humør af alle de lyse farver. :)

  1. admin says:

   Tusind taaaak :D

 2. Hvor er det fedt! Jeg er helt vild med det :D
  Håber også snart på selv at få en åbenbaring til en nyt design… Har villet have et nyt i månedsvis, men inspirationen mangler bare :(

  1. admin says:

   Tusind tak!
   Det er mange måneder siden jeg lavede designet, men jeg sad bare fast i hvordan jeg skulle kode det, og sørge for at det var robust og genbrugeligt kodning jeg lavede (magter ikke at lave løsninger der virker, men som ikke er genanvendelige eller robuste ^^”)… Men så pludselig fik jeg en åbenbaring til hvordan jeg kunne style det på en god måde, som ikke gjorde det hele mere manuelt, men så det forblev automatiseret, den måde den “hentede” menupunkterne ind på.

   Dit nuværende design er jo heldigvis rigtig flot og meget alsidigt :D så det er ikke fordi du så akut trænger til et. Men jeg kender alt for godt, det med at inspirationen bare ikke kommer -.-” hehe…

 3. Det ser helt vild fedt ud, er især vild med de farver du har valgt at køre med i menuen

  1. admin says:

   Tusind tak! :D
   Jeg blev også glad for at det endelig lykkedes mig at kode menuen, præcis som jeg gerne ville have den, og stadig kunne bibeholde at den automatisk hentede menupunkterne ind, uden jeg skulle kode hvert punkt manuelt :)

 4. O.M.G

  1. admin says:

   Shooocking!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.