Fire år sammen

524

I morgen, har Nicki og jeg været sammen i fire år. Jeg er slet ikke i tvivl om, at dette blot er starten, på resten af vores liv. Jeg ved, at vi har en fremtid sammen, og jeg kunne ikke ønske det anderledes. Jeg elsker ham oprigtigt, og jeg håber og tror også at han elsker mig, lige så inderligt.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

6 thoughts on “Fire år sammen

  1. tillykke! Første december har altid betydet noget særlig for kærligheden så det er fedt at I har været sammen fra den dag også

    1. Ja vi syntes også det er lidt sjovt :D
      Og ved du hvad – så er det sgu til at huske hvornår man blev kærester ^_^hihi
      Og tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.