Jeg har fået lov til at slå mig løs på Hunkemöellers hjemmeside – og jeg kan lige så godt sige det rent ud; hvis der findes en undertøjs-himmel, ja så er jeg kommet i den! Der er så meget lækkert undertøj på den hjemmeside (og så til en pris der er til at betale!) at jeg gang på gang måtte spørge mig selv, ‘Simone… Har du virkelig brug for 18 nye bh’er?’. Jeg endte med at klikke fire skønne bh’er, og 7 par dejlige trusser hjem.

Kunne intet mindre gøre det? Spørger du nu måske dig selv. Til dig vil jeg bare sige – prøv selv at begrænse dig! Især nu hvor de netop har opstartet et nyt tilbud der forlyder at du kan få intet mindre end 9 (Jeps, du hørte rigtigt! 9!!) par trusser, for kun 250 kr! Her snakker vi altså ikke den sørgelige rest af de kedeligste mormortrusser med den underlige pasform, eller den sytrådstynde g-streng du allerede inden købet ved at du (eller nogen anden, for den sags skyld) aldrig kommer til at føle dig hjemme i, som man sommetider kan finde i tilbuds kasserne i diverse undertøjsbutikker. Nej, i tilbuddet kan man vælge op til flere af selv den nyeste kollektion, som for nyligt er kommet ud.

Fælles for alle syv trusser, som jeg har klikket hjem, er at de er behagelige at have på, er super feminine (også de praktiske højtaljede, og de simple uden blonder!), og ikke mindst er klædelige for den helt almindelige kvindekrop – også selvom sidebenene er lidt polstrede.

Samlet set har jeg købt tre helt fantastiske sæt. Jeg har udfordret mig selv lidt, og forsøgt ikke kun at købe sort, som jeg ellers kan have tendens til. Efter jeg har fået undertøjet i hænderne, og har kunne se hvor smukt det er i virkeligheden, fortryder jeg på ingen måde, at jeg lod mig forføre af de smukke, farverige undertøj på nettet. Jeg måtte faktisk næsten spørge mig selv, hvorfor jeg havde ventet så længe, med at kaste mig ud i farvet undertøj. Faktisk er mit fortrukne sæt i farver! Det smukkeste mørke røde sæt!

Det var faktisk også det første sæt, som jeg besluttede mig endeligt for, at jeg ikke kunne undvære! Jeg var helt solgt, ved kombinationen af de feminine blonder, både på trusse og bh, og det afslappede look, som den bøjlefrie bh har. Desuden har jeg virkelig erfaret at de brasilianske trusser, gør en (læs; min) lidt utrænede, kedelige, popo, lidt mere spændene at kigge på – hvis jeg da selv skal sige det.

Selv den mere simple bomuldstrusse, som jeg bestilte med til sættet, var virkelig skøn på! Det er ellers af den type, der på ingen måde kommer til sin ret, når den fotograferes liggende på et bord, men når først den kommer på, tænker man ‘hvorfor troede jeg nogensinde du var en kedelig lille trusse?’.

Det jeg alligevel nok er mest forelsket i, ved det ovenstående sæt, er hvordan der er kælet for detaljerne. Ved de sidst nævnte trusser, er der en fantastisk sød kant i toppen, ved blondetrusserne, er der både blonder for- og bagtil, men den bedste af alle detaljerne, må være de fine blonder på ryggen af bh’en, som følger langs rygsøjlen! Jeg er helt forgabt i det look, og det er bare SÅ flatterende, når man har bh’en på.

Det mest feminine sæt jeg har købt – og mest udenfor min comfortzone – er et orange/pink sæt, med gennemsigtig bh. Det var dette sæt jeg var mest i tvivl om, om jeg nu også turde at klikke hjem, og om det nu også ville være klædeligt til en som mig. Det kan jeg med ro i sindet dog svare ret så sikkert ja til!

Jeg syntes bh’en er lidt unik. Kombinationen af den lidt sporty udskæring, og det meget feminine gennemsigtige/blonde look, fungerer bare helt fantastisk sammen. Jeg er særligt vild med bh’en i kombinationen med de v-formede brasilianske trusser, med et lidt mere uskyldigt, og knap så sexet look. Den fungerer nu også super godt med blonde hipsterne, som jeg også har klikket med hjem dertil.

På det ovenstående billede, har jeg valgt at ligge et par hvide trusser med på billedet, som jeg egentlig havde bestilt hjem til en helt anden (hvid) bh, men jeg syntes bare det er sådan et godt eksempel på, hvordan man i høj grad kan mixe og matche meget af Hunkemöllers undertøj, som man nu har lyst til. Det er i hvert fald super sødt på, når man kombinerer den hvide trusse, hvor den ferskenfarvede farve går igen fra Bh’en, i kantbåndet.

Jeg endte selvfølgelig også med at komme til at bestille et mere klassisk blondesæt hjem (i sort!). Og selvom man måske kunne snydes til at tro, at det er en mormortrusse, som har sneget sig med på billedet, så kan du godt tro om igen! Trussens snit er meget lig de brasilianske trusser bagpå, men har samtidig det høje snit, som virkelig gør dem en tand ekstra komfortable, og ikke mindst er super smart hvis man skal have en stram kjole på, og måske ikke har den fladeste mave. Ikke at jeg siger man skal skjule elskovshåndtagene! Nej slet ikke – jeg syntes blot at de højtaljede trusser, har mindre tendens til at have en synlig trussekant, under det tætsiddende tøj. Desuden er netop denne model en såkaldt ‘invisible’ trusse, og dermed skabt med det formål, netop at undgå synlige trussekanter.

Bh’en er også super smart! Den går, som man kan se, op i nakken, og har derfor ingen stropper på skuldrene, hvilket jo virkelig også er flatterende, hvis man har en kjole eller top på i samme stropløse snit.

Sidst, men ikke mindst, bestilte jeg den mest komfortable bh hjem, som jeg nogensinde har prøvet på! Den er i et ganske simpelt design, med en glat overflade, som gør den stort set usynlig når man tager en t-shirt over. Det er lavet en lille sammensyning i fronten af bh’en, som giver et let sammentræk i brysterne, fremfor at presse dem flade, som man ellers kan opleve ved nogen af denne type braletter. Jeg er ganske enkelt forelsket i den, og jeg havde helt ærlig ikke lyst til nogensinde at skulle tage den af igen!

For at være helt ærlig, så er jeg virkelig glad for alt det undertøj jeg valgte at bestille hjem. Jeg elsker at alt sammen er meget forskelligt, men alligevel formår at have den gode pasform tilfælles. Én ting er sikkert! Fra nu af tør jeg både at købe gennemsigtigt, og ikke mindst farverigt, undertøj!

Dette er et sponsoreret indlæg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.