Den hvide jul har endnu ikke ramt os (og i følge vejrudsigten, ej heller gør det), hvilket gør det en smule svært at gennemføre dagens “opgave” i decmeberlegen (at jeg samtidig er kommet til skade med mit knæ, som forhindre mig i at lave nogen aktiviteter overhovedet spiller bestemt også en faktor, i at gøre dagen “opgave” svær at fuldføre). Dagens emne er nemlig “Udendørsaktiviteter (hvid jul)”. Men det forhindre mig ikke i, at skabe lidt julet stemning! Sidste år, havde vi nemlig en hvid jul. Og i det hele taget hvid december (faktisk faldt sneen lige præcis på d. 1 december). Jeg var så heldig at få taget nogle dejlige billeder i løbet af sidste december, og nu – et år efter – syntes jeg godt et par stykker af dem, kan repostes.

04

Sidste vinter, gik jeg rigtig mange ture med min mor. Det var en udendørsaktivitet som vi nødt at gøre sammen. Det var rigtig hyggeligt at have hundene med i skoven, og generelt bare ude i nærområdet.

023

Derudover brugte jeg selvfølgelig meget tid med mine heste. Da jeg tilbragte meget af december ude hos min mor (hvor min hest Largo stod dengang), brugte jeg også ekstra lang tid sammen med Largo. Han var pludselig blevet en hest fyldt med energi og gåpå mod (læs hans historie hér).

038

Men selvfølgelig, var jeg også meget ude ved min anden dejlige hest, Lady. Her blev muligheden for et par gode sne billeder også udnyttet! Min favorit udendørsaktivitet er netop at ride, så det blev der også tid og mulighed for, på trods af sneen.

Ja generelt involverer mine yndlings aktiviteter udenfor (og generelt også indendørs), dyr ^_^

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

Husk at deltage 2. advents give-awayen hér

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Så fine snebilleder. Åh hvor jeg dog mangler de tykke snefnug, når jeg kigger ud af vinduet. Æv.

  1. admin says:

   Ja sneen når nok ikke at komme inden jul i år, i hvert fald. Men hvis den skal komme, må den gerne vente med at komme til efter d. 22 ^_^” Det er sgu så træls at skulle cykle frem og tilbage fra skole og arbejde i sne XD haha!

 2. Krydser alt hvad jeg har, for at det bliver en hvid jul. Det er jo så meget mere hyggeligt og det hjælper så meget på julestemningen.
  Men storm og regn er det jeg indtil videre må nøjes med!
  .. Elsker de billeder du har taget :)

  eslublog.blogspot.com

  1. admin says:

   Tusind tak :D
   Jeg er også rigtig glad for mange af billederne – især dem af hestene. Kvaliteten på billedet med Jarki (hunden), er jo ikke ligefrem den bedste ^_^”
   Men ja :D Nu må vi se – tror nu heller ikke oddsene er så store for hvid jul ^^”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.