Motion! …

619

Jeg er kommet i gang med at motionerer igen. Da jeg ikke har så meget tid for tiden, har den stort set kun stået på løb de sidste par gange – og ja… Jeg har kun været i gang med træning igen 2-3 dage indtil videre. Men jeg føler jeg får rigtig meget ud af mit løb på løbebåndet, da jeg får løbet en masse op af bakke!

Når jeg løber på løbebånd løber jeg altid min. 5 km, og på et gennemsnit på 4.0% hældning, på omkring 30-40 minutter. Hvad med dig? Har du et tip til at gøre min træning på løbebåndet endnu bedre?

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Motion! …

    1. Ja musikken kan have meget at sige :D
      Desværre har jeg ikke en ipod eller anden elektronisk genstand, som jeg kan bruge til at afspille musik på – og de spiller generelt elendigt musik i fitness world XD
      Vil lige kigge forbi dit link da :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.