619

Jeg er kommet i gang med at motionerer igen. Da jeg ikke har så meget tid for tiden, har den stort set kun stået på løb de sidste par gange – og ja… Jeg har kun været i gang med træning igen 2-3 dage indtil videre. Men jeg føler jeg får rigtig meget ud af mit løb på løbebåndet, da jeg får løbet en masse op af bakke!

Når jeg løber på løbebånd løber jeg altid min. 5 km, og på et gennemsnit på 4.0% hældning, på omkring 30-40 minutter. Hvad med dig? Har du et tip til at gøre min træning på løbebåndet endnu bedre?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

 1. Det eneste der hjælper mig når jeg skal løbe, er god musik. Så det er det bedste tip jeg kan give i forhold til løb!
  Men har et andet tip, hvis du kigger forbi her: http://eslublog.blogspot.se/2014/01/krlighed-til-min-krop-ingen-undskyldning.html hvor jeg har lavet et indlæg om et fantastisk effektivt trænings program der kun tager 15 min om dagen og er gratis :)

  eslublog.blogspot.com

  1. admin says:

   Ja musikken kan have meget at sige :D
   Desværre har jeg ikke en ipod eller anden elektronisk genstand, som jeg kan bruge til at afspille musik på – og de spiller generelt elendigt musik i fitness world XD
   Vil lige kigge forbi dit link da :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.