618

Så er jeg gået i gang med at bruge shape-up igen! Jeg er nemlig gået i gang med at tælle kalorier igen, da det er en kæmpe motivationsfaktor for mig, at kunne se hvilken forskel det gør, når man træffer de sunde valg, og dyrker den fornødne motion…

Er der andre som er i gang med et vægttab/sundere livsstil? Skal vi støtte hinanden, og give hinanden et klap på ryggen når det går godt, og trøste hinanden når det går knap så godt?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(21) Comments

 1. Mig! Der er røget for megen gås indenbords de sidste par uger :D

  1. admin says:

   Hahaha! Ja det er der nemlig også her! :D

   1. Så kan vi følges ad. Jeg har en målsætning om at nå min ideal vægt i år, hvilket betyder at 10 kilo skal høvles af. Hvilket ikke bliver noget problem.

    Hvad skal du af med?

    1. admin says:

     Jeg tror mit endelige mål er omkring 60 kg i løbet af i år :) Så jeg har også omkring 10 kg som skal smides ^_^

     1. Yay, så kan vi følges ekstra meget ad :D

    2. admin says:

     Har du en plan for hvor meget du vil tabe om ugen?
     Jeg har tænkt mig at tabe omkring 0.5 kg om ugen, indtil jeg er nede på 65 kg igen. Og derefter tror jeg at jeg vil gøre det endnu langsommere :)

     1. Næ, så struktureret er jeg ikke. Jeg spiser mindre og sundere, og motionere hver dag. Det plejer at virke.

    3. admin says:

     Haha! :D Det tror jeg på!
     Men jeg er nødt til at strukturerer mit lidt, så jeg har nogle små mål under vejs!

     1. Jeg har et skema, hvor jeg en gang om ugen skriver mit vægt samt mål, så jeg kan holde øje med udviklingen den vej.

      Jeg bruger Lifesum vejledende, men står ikke og måler og vejer min mad. Tager den mere på gefüel så jeg har et fingerpeg om hvor mit indtag ligger

 2. Jeg skal snart igang igen, men begynder først om en uge XD

  Jeg er dog ikke fan af kalorie-tælling, da du i realiteten kan spise enormt usundt, men samtidig kan holde sig under grænsen. Så du kan tabe dig, men stadig være usund. Ved godt at sådan er du ikke, men kender flere, som gør sådan :o

  Ønsker dig alt muligt held og lykke med det sunde valg :D

  1. admin says:

   Ja det kan jeg da godt se, ikke er alt for smart! Men for mig er det netop en motivation til IKKE at spise usundt – da jeg kan spise meget mindre hvis jeg spiser usundt, og dermed ikke bliver mæt ^_^ … Og så syntes jeg netop man bliver gjort opmærksom på hvad der er gode og dårlige valg, hvor man måske ikke lige havde tænkt på det. Det tvinger mig samtidig til at vurderer om jeg nu også har SÅ meget lyst til det stykke chokolade, hvis det betyder jeg ikke kan få noget aftensmad XD Hehe…

   Men også held og lykke til dig :D vi må støtte hinanden!

   1. Men har du så også indstillet app’en til mindre kulhydrater og mere protein og fedt? For det er jo netop det, der er det sunde valg. Jeg har ændret app’ens indstillinger og derfor bruger jeg den da også, men det er ikke noget jeg går enormt meget op i. Jeg går mere op i om, der er nok protein, for det skal jeg bruge pga. min PCOS :D

    1. admin says:

     Ja, jeg har jo også selv PCOS :)
     …. Og ja – jeg sigter efter så lidt kulhydrater som muligt, og så er det sådan set lige meget for mig, om jeg spiser for meget protein (og til dels også fedt), end anbefalet af programmet – da jeg har fundet ud af, at det er sådan det bedste resultat for mig forekommer, og det er sådan jeg får mest energi, og øget livsglæde ^_^

     1. Jamen så gør du jo det helt rigtige :D App’en er helt klart en hjælp til at komme igang og senere kan man så, for det meste, klare det selv :)

      Men thumbs up! <3

 3. Jeg er også med! Lige så snart jeg kan balancere med nyopstartet blog, træning og strenge kostvaner! Det kunne da være fedt. Dog skal jeg smide en del, men alligevel ;-)

  Hugs, hende-fra-mailen ;-)

  1. admin says:

   Det er rigtig fedt :D
   Jeg glæder mig til at følge med i din blog, og se hvorledes du klarer det.
   Min blog kommer til at bærer knap så meget præg af mit vægttab, som dit logisk nok vil komme til ^_^
   Men vi må da støtte hinanden i kampen! Hvor meget skal du tabe på 1 år?

   1. Min blog kommer nok til at bære præg af det det første lange stykke tid, men derfor tror jeg også den vil blive brugt til tanker, frustrationer osv :D

    Hmm. Min ultimative drøm, ville være 35.. Men sigter efter de første 25! :)

    1. admin says:

     Det bliver rigtig spændene at læse ^_^

     – Det er meget godt at have delmål :D Jeg har altid 5 kg’s delmål. Så syntes jeg, at det har været meget mere overskueligt indtil nu.

     Men det bliver rigtig fedt at se, når du når dit mål :D Jeg er sikker på at det nok skal lykkes!

 4. Jep jeg er også i gang igen

  1. admin says:

   Fedt :D Er det noget vi vil komme til at se noget til på din blog?

 5. Jeg vil gerne have sundere livs-stil, og kunne også godt tænke mig at se vægten dale lidt igen, så jeg kan klemme mig tilbage ned i den mindre karate-turnerings-kamp-vægtklasse :P Og kan også mærke at jeg er blevet mere… blød og rundkindet i løbet af ferien, selvom jeg stadig har en vis fornægtelse som siger mig at jeg sikkert alligevel stadig er pænt fit… ^^”

  Men, app’en virker bare så lækker i brug (har netop prøvet den) i forhold til de andre sider/apps jeg efterhånden har prøvet til formålet (overraskende nok en del), så, jeg kunne da i grunden godt tænke mig at se hvad det egentlig er jeg skovler indenbords. Elsker også det med at man selv kan tilføje (og barcode scan, det lyder til at blive nemt! :D)

  Så jeg er i hvert fald med på sundere livs-stils mål… Og muligvis også et vægt-tab på en 5-6 kg, men ikke noget der haster. Vi får dog vist nok snart mulighed for at få foretaget en fedt-procentsmåling i klubben, så i så fald kan jeg da finde ud af om jeg er for blød, eller om det med den lavere vælgklasse er en umulighed indenfor sundhedens grænser (og uden at skære ned på træning) :D

  Synes altid det er spændende at følge med i din kamp og sidde og heppe :P Der skal noget beslutsomhed til for sådan et projekt (og bloggen om det), og det har jeg respekt for :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.