Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er et menneske, som konstant har travlt, og er på farten. Sjældent er jeg hjemme før klokken 21-22:00 – både i hverdagene og weekenderne. Er der noget der kan få min dag/uge til at ramle sammen, så er det hvis der er en aftale eller andet jeg har glemt, og pludselig skal til at klemme ind i mit skema igen. Derudover så husker jeg generelt ikke så godt – måske fordi jeg altid har et eller andet jeg skal huske.

Jeg har virkelig prøvet at strukturer min hverdag, og gøre det så overskueligt for mig selv, og Nicki, som overhovedet muligt. Jeg har fået en lille kalender foræret hvor jeg kunne skrive vigtige aftaler i… Men jeg glemmer konstant hvor jeg har lagt den, hvis jeg da overhovedet husker at tage den med mig!

777

Men nu skal der skabes overblik! Derfor sidder jeg nu er i gang med at lave en personlig fotokalender, til Nicki og jeg! Der er massere af muligheder indenfor familiekalendere, men jeg valgte netop en med egne billeder, fordi det simpelthen er langt federe at have hængende. Desuden giver det også en lyst til at kigge på kalenderen, og dermed husker man også at få set hvilke planer der er for den pågældende måned.

778

Jeg har tænkt mig at fylde kalenderen med masser af dejlige billeder, fra Nickis og min, hverdag! Små hyggelige momenter, som er dejlige at huske på. Jeg ved desuden også at der vil snige sig et par billeder ind af vores dyr. Det er vi vidst begge ret enige om, at det er hyggeligt at kigge på, og have hængende.

Men nu er det jo bare at få den gjort færdig! Det færdige resultat vil jeg selvfølgelig dele herinde på bloggen, når jeg modtager den.

Hvordan holder du styr på dine planer? Hvad syntes du om idéen med en personlig fotokalender?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. […] min nye kalender! Eller rettere familiens nye kalender (Læs evt. mit tidligere indlæg om det her)! Jeg har virkelig glædet mig til at modtage den, og egentlig også været spændt på, om de […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.