1027Jeg er blevet så glad for min nye iPhone. En lækker iPhone 5s i den lækre guld farve. En flot telefon hvis jeg selv skal sige det. Jeg bruger den til alt – ikke mindst som det device jeg hører musik fra. Der følger et par fine høretelefoner med telefonen. Der er god lyd i, og den hvide farve er da også meget alsidig. Jeg har egentlig været meget tilfreds med dem… Lige indtil jeg så et par lækre earpods i guld! Så bliver det ikke flottere! Det kan da heller ikke matche min telefon bedre – overhovedet!

De er fuldstændig oplagte til at bruge til telefonen, da de udover at matche i farve og udseende, har en indbygget mikrofon. Det er dejligt at man kan bruge dem både til at hører musik fra, og når man snakker i telefon.

Høretelefonerne som jeg har forelsket mig i, koster kun 29,95 kr, og er blot ét par ud af 24 forskellige modeller, som man kan købe hos Soundpod. Der er mange super fede modeller at finde – både ensfarvede, og med mønster. Nu er det svære valg så bare, om jeg skulle købe et par i guld, eller et par med det blomstrede print?

Hvis det ikke var fordi jeg brugte så mange penge på transport for tiden, kunne jeg godt være fristet til både at klikke et par ensfarvede og et par mønstrede hjem – nu når de jo ikke er dyrere. Portoen er på 25 kr, så købet af 2 par earphones inkl porto, ville ikke engang overstige 100 kr.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.