Hvor er jeg i mit liv?

Det krævede vidst en del mod, og betænkningstid, for at jeg kunne sætte mig ned og skrive dette indlæg.  Sagen er den at mit liv har ændret sig ganske drastisk i løbet af de sidste måneder, men jeg syntes hverken jeg har haft modet til at skrive om det, og syntes ej heller det har været passende at gøre, i forhold til de involverede. Nu syntes jeg dog at det er ved at være tid.

Det betyder jeg nu bor alene i min (alt for store, og alt for dyre) lejlighed, i mens jeg leder efter noget mindre. De fleste af de timer jeg ikke bruger på arbejde eller praktik, bliver brugt på nye og gamle venner. Noget jeg egentlig har haft forsømt det sidste års tid.

Der er meget at se til i mit liv for tiden, men jeg er optimistisk omkring fremtiden, og er sikker på at den vil bringe mig noget godt!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvor er jeg i mit liv?

    1. Selvfølgelig er det hårdt, men jeg har det faktisk overraskende godt efter omstændighederne :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.