Jeg har de sidste to måneder, ikke haft den store motivation for at tælle kalorier og følge med i vægten. Det er ikke fordi jeg ikke stadig vil tabe mig, men fordi jeg ikke mener det er holdbart hvis det bliver en besættelse, hvor man er nødt til at følge med hele tiden.

Dog hoppede jeg på vægten i morges. Mest fordi min veninde havde spurgt mig i går, om jeg havde tabt mig, for hun syntes jeg så tynderer ud. Det måtte jeg indrømme at det vidste jeg altså ikke. Men det skulle vise sig at hun havde ret. Siden d. 27/3 har jeg åbenbart tabt 2,7 kg, og 4 cm rundt om taljen, trods jeg ikke har kunne træne i samme grad som sædvanligt, grundet en ankelskade.

For mig må det jo bevise at jeg må være begyndt at gøre noget rigtigt, helt uden at tænke på det. Det er jo ikke fordi 2,7 kg er meget at tabe sig på 2 måneder, men i forhold til at jeg ikke har gjort et forsøg, er jeg nu meget tilfreds!

Jeg vejer nu 63,7 kg, har et bmi på 22,59, og med et taljemål på 77cm ligger jeg i kategorien for normalvægtige.

Det vil sige at jeg siden starten af marts 2015 har tabt 8,9 kg, og 13,7 kg siden jeg var på mit største i april 2013. Jeg er ikke ligefrem stolt af at jeg ikke har kunne holde det stabilt nede omkring hvor jeg er nu, men jeg må jo bare forsøge at gøre mit bedste for at det lykkes denne gang!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Det er altså godt gået! Jeg har selv tabt 16,5 kg siden januar :D

  1. admin says:

   Ej hvor er det altså bare sindssygt imponerende!! Hvor er du bare mega god! Nærmer du dig så drømmevægten/målene? :)
   Jeg vil gerne smide min. 7 cm mere om taljen, og min. 4 kg mere af vægten, og så vil jeg egentlig bare i gang med at blive mere tonet :)

 2. Far says:

  Rolig min pige, skulle du savne dem, så bare ring, jeg har fundet dem (og taget dem med mig på vejen) ;o) Bente sagde godt nok også til mig i mandags da jeg havde kørt dig hjem, at du havde tabt dig, så ja det kan ses ;o)

  1. admin says:

   Jamen det er da dejligt at høre! Altså at det kan ses, og ikke at du har fundet dem for mig ^^” jeg havde ikke selv opdaget det. Troede mine bukser havde udvidet sig, og at det var derfor jeg skulle bruge bælte ^^”

 3. Jeanette Henriksen says:

  Hvor er det bare fedt…
  Jeg er selv inde i en rigtig dårlig periode, men planen er at jeg her i den nye uge gerne skal igang igen.. Har lige et vigtig møde med kommunen som jeg skal ha overstået, efter det får jeg det helt sikkert bedre igen.

  Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.