Jeg har i dag tilbragt hele dagen i Djurssommerland. Både i nyt- og ‘gammelt’ selvskab. Det har været en rigtig fed tur, og det har været spændene at lære nye mennesker at kende, og dele nogle sjove oplevelser med dem.

Det var desuden rigtig sjovt at være i et sommerland igen. Det er efterhånden længe side, at jeg sidst var det. Djurssommerland, var sågar en ny oplevelse. Jeg har sikkert været dernede med min familie som barn, eller sådan noget, men jeg må have været så lille at jeg i så fald overhovedet ingen erindringer har om det.

Djurssommerland er en sjov park, og der var da også 3-4 rigtig fede forlystelser… Men skulle jeg bestemme, var der altså min. en forlystelse i parken med et loop. Det forstår jeg simpelthen ikke hvorfor man ikke har lavet.

Det har været en hel fantastisk dag, og jeg har ikke lavet andet end at grine hele dagen. Hvor meget mere kan man bede om?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.