Drømmen bliver til virkelighed!

… NU kan jeg da vidst ikke trække spændingen mere i langdrag, kan jeg?
Den gode nyhed, jeg skrev om tidligere, som formentlig vil komme til at fylde noget på bloggen, er at jeg endelig har valgt at opfylde en nærmest livslang drøm jeg har haft… Jeg har bestilt flybilletter til Japan!

Jeg har valgt at rejse til Japan med en af mine gode veninder, som jeg har kendt hele mit liv, og jeg har egentlig en rigtig god mavefornemmelse over at det er hende jeg skal dele oplevelsen med. Jeg er ret sikker på at det bliver fantastisk, og det er også mit indtryk at vi gerne vil se det samme.

I slutningen af Juli rejser vi derfor sammen til Tokyo. Vi kommer først hjem fra Japan igen i slutningen af august. Planen er ikke at tilbringe al tiden i Tokyo, men det er helt klart noget af det jeg virkelig ser frem til at se i Japan.

Meget mere om vores forestående tur vil jeg skrive om senere. Lige nu vil jeg bare føle mig lykkelig over, at punktet i mit liv hvor jeg skal opleve Japan, endelig ligner noget håndgribeligt! Det er fantastisk!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

12 thoughts on “Drømmen bliver til virkelighed!

  1. Ja! Det bliver fantastisk! Det er en af mine livslange drømme at komme til Japan. Jeg kan slet ikke forstå at det rent faktisk er i sigte nu!

  1. Jeg føler mig også virkelig heldig! :D
   Det kan være det er dig der skal have tips af mig denne gang så ;) Du gav jo så fine tips til min Thailands tur ;D

    1. Det kunne jeg :D
     Du var en stor hjælp!
     Også bare fordi det var din rejse der rent faktisk gjorde at jeg selv tog mig sammen og kom afsted <3

  1. Du kan tro der kommer massere af billeder at kigge på :D Mit kamera kommer til at være rødglødende! :D <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.