De små hyggelige ting

IMG_4307

For tiden forsøger jeg at gøre meget ud af at se de små hyggelige ting ved tilværelsen – så selv når jeg skal op klokken 06:00 og morgenen, og gøre mig klar til en hel dag på arbejdet, forsøger jeg at glæde mig over de små ting, som gør det hele lidt mere behageligt. I morges glædet jeg mig for eksempel over min nye genbrugslampe, og de to smukke orkideer, som nu også har fået plads i min lejlighed. Så gør det ikke så meget, at skulle op om morgenen.

Jeg har besluttet mig for, at tage lidt billeder af min lejlighed, en af de kommende dage. Det er lidt på opfordring af Jeanette – og må give hende ret i, at jeg jo selv også elsker at se hvordan andre bor, så det kunne da også være sjovt at lave et lille indlæg omkring mit eget hjem.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “De små hyggelige ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.