IMG_5118-1Vejret begynder at se lovende ud! Solen og varmen ser ud til, at skulle ramme Danmark den næste uges tid. Helt op til 21 grader på søndag! Det er næsten for godt til at være sandt – men jeg tillader mig nu engang alligevel at krydse fingre.

Jeg håber også det betyder at hestene snart kan komme på sommergræs. Det gør det hele lidt nemmere, ikke at skulle ud og mugge ud, og det bliver da også dejligt bare at have tid til at tage sig af, og træne med, sine heste, når man er i stalden, i stedet for at skulle knokle løs med at fjerne møg i boksene.

Jeg skal i praktik hele weekenden, så det bliver ikke i så bred udstrækning, at jeg kommer til at nyde de 21 grader, som der er lovet søndag, men jeg under alligevel jer andre det gode vejr. Mon ikke at der også kommer nogle dejlig varme dage som jeg kan få lov at nyde, nu hvor sommeren rykker nærmere og nærmere?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.