Hvad har spraymaling, drivhuse, og Føtex til fælles?

Som overskriften foreskriver, ja hvad søren har spraymaling, drivhuse, og Føtex, egentlig til fælles? Formentlig en hel masse som jeg ikke kan komme i tanke om, men i dette tilfælde, ikke meget. Faktisk har de i dette tilfælde intet til fælles, udover, at alle elementerne bidrager til nogle af mine nuværende projekter herhjemme i huset.

IMG_5133

Efter en dejlig tur ned og besøge min farmor og farfar, blev jeg dybt inspireret til endelig at skulle i gang med mine altankasser (som på daværende tidspunkt ikke engang var indkøbt). Jeg havde fået en masse gode fif af min farfar (er der noget den mand ikke kan?), og det kriblede i fingrene for at få lavet min egen lille mini have. Jeg måtte da heller ikke vente længe, for efter Rene og jeg havde været ude og træne lidt med Largo, kørte vi forbi Jem & Fix, og fik købt altankasser, jord og ophæng (dum som jeg er, så fik vi ikke købt ophæng til begge altankasser, men heldigvis havde jeg et gammelt ophæng, fra en altankasse som er gået i stykker, liggende, som kunne bruges midlertidig). Planterne måtte vi køre i Plantorama og købe.

Udover altankasser, og jord, fik vi også købt en spraymaling. Spraymaling til haven?! Nej. Den er til et andet projekt, som jeg også vil følge op på, her på bloggen, en anden god gang. I dag skal det handle om havedrømme.

I Plantorama købte vi ligeledes et mini-drivhus, og der er her Føtex ligeledes kommer ind i billedet! Rene og jeg har nemlig fået nogle fine små planter, som man får i Føtex når man handler for over 150 kr, af min moster, og svigermor. Disse små planter har vi besluttet os for at prøve at fremdyrke i vores mini-drivhus, som vores første lille drivhus-eventyr.

Mere om mine små haveplaner/drømme, følger!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.