Man skulle næsten tro, at jeg havde komplet opgivet at være sund. Faktisk tror jeg, at jeg er ved at have taget alle 15 kg på, som jeg ellers tabte for 2 år siden. Det er en hård erkendelse, og det er også hårdt at komme tilbage på sporet, selvom jeg ved hvor dejligt det var, ikke at slæbe rundt på de ekstra kilo.

Jeg har følt, at jeg havde rigeligt i min hverdag, og det har været svært, at aktivt skulle træffe de sunde valg. Jeg har løbet ind i den ene sygdom efter den anden, og senest har jeg haft en halsbetændelse, og en mellemørebetændelse, som slog mig fuldkommen ud. Jeg er stadig fysisk udmattet efter den infektion, som varede fra midten af maj, som jeg netop, kun lige er kommet mig over. Dog ser det hele lidt lysere ud igen. Jeg har nu kun arbejde, og hestene at forholde mig til – ingen eksamener, eller skole. Det betyder også, at jeg i går havde overskuddet til, at opstarte min træning igen. Stille og roligt, dog. Det er dejligt, at jeg har Rene til at hjælpe mig i gang igen. Støtten er uundværlig.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.