Jeg er da med i stalden når “jeg” har staldvagt, men for det meste blander jeg bare foder, eller ser til mens Rene ordner opgaverne i stalden. Det er hårdt, ikke selv at kunne deltage i staldarbejdet, og endnu mere hårdt at jeg ikke kan træne med mine heste. Alene at skulle bevæge mig ned på folden, og ikke mindst ridebanen er en udfordring der næsten bliver mig for meget, grundet den ujævne jord. Jeg håber det bliver bedre nu hvor vejret efterhånden arter sig lidt mere, og jorden heller ikke er frossen længere.

Jeg gik i dag min første spadsertur i byen. Det er noget andet at gå på ujævn underlag (knækkede fliser osv), end det er at gå på fx. arbejdet. Jeg bliver hurtigere træt i benet, og den sviende brændende fornemmelse, som altid kommer inden de stærke smerter sætter ind, kommer også hurtigere. Desuden tror jeg også, at det har meget at sige, at jeg faktisk er nået min grænse for hvor meget benet kan holde til, når jeg arbejder de 37 timer om ugen, og der derfor ikke rigtig er plads til hverken gåture, eller træning med mine heste. Jeg tror det kan være svært at sætte sig ind i, men jeg føler mig virkelig begrænset i mit liv, og selvom jeg er glad for, at det er begyndt at gå stille og rolig fremad, så er jeg stadig ked af alle de ting jeg stadig ikke kan – og de ting som jeg måske aldrig kommer til igen.

Jeg håber snart at jeg kan begynde at lave lidt mere med mine heste igen. Det er svært at se på, hvordan de muskler de plejer at have, bare syner mere og mere hen, og at de pludselig ikke længere ligner heste der er i jævnlig træning. Selv Lady ligner efterhånden en foldbums.

Man har vel lov at håbe på at jeg snart begynder at kunne køre bil igen, så jeg i det mindste kan køre ud og bruge en dag i stalden hos dem, de dage jeg har fri. Jeg savner at bruge en helt forårsdag derude på, alt og ingenting. Bare at sidde på folden, og betragte hestene græsse (og Largo der formentlig hele tiden vil komme hen og se hvad søren jeg laver dér midt på marken, som han plejer). Jeg tillader mig i hvert fald og håbe.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Motter says:

    Du skal håbe og tro på det min skat

    1. Jeg håber og tror :) <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.