Jeg har været lidt tøvende med at skrive dette indlæg. Egentlig startede jeg for 2 uger siden. Jeg kunne dog ikke helt få mig til at poste det dér for jeg ville være sikker på at jeg kunne klare udfordringen, og var kommet godt og solidt i gang inden jeg skrev om det herinde. Sagen er den, at trods al min træning står stille pga. skaden i benet, så vil jeg tabe mig igen! Jeg har tidligere lavet ‘vægt-update‘ indlæg her på bloggen, da jeg tabte mig 15 kg. Desværre har jeg taget dem alle samme på igen – og mere til. Vægten er løbet fuldstændig løbsk for mig siden jeg begyndte at døje bare en smule med benet, og det er da gået helt galt siden benet begyndte at begrænse mig i det omfang et gjorde for bare et par måneder siden, og til nu.

Det er med enormt stor skam, at måtte indrømme at jeg nu er tykkere end jeg nogensinde har været – og trods der ikke kan være den store træning endnu, så vil jeg forsøge at regulerer min vægt så godt jeg kan via kosten. Jeg har valgt at tælle kalorier her i starten igen, for at få styr på hvad jeg spiser, og ikke mindst hvor meget jeg spiser. Desuden vil jeg igen lave updates her på bloggen igen med hvorledes det går, da jeg sidste gang oplevede det som en kæmpe motiverende faktor, da jeg dermed følte et endnu større ansvar for at holde ved, selv når det var sværest.

Jeg har aftalt med Rene (som også er på et stramt kostprogram – men af helt andre grunde – han vil gerne have en fedtprocent på 10% så hans muskler bliver tydeligere, så han har allerede en sund vægt), at der skal være plads til at tage til div. fødselsdage (og senest min fars og Bentes kobberbryllup som jeg fornylig var til), uden at skulle tælle kalorier, og holde sig helt fra de søde sager. Ellers tror jeg ikke det bliver realistisk.

Der er ikke så meget at sige andet end; here we go again! Jeg satser på et lidt langsommere vægttab end sidst. Jeg holdt egentlig vægten ok, da jeg fortsat kunne træne, men straks træningen blev et no-go røg kiloene på. Jeg må finde en balance som ikke kræver en masse træning, så det ikke går galt med vægten igen, hvis jeg nogensinde skulle stå i samme situation som jeg har gjort, og gør nu (gud forbyde det!!).


Vægt-update


Startvægt: 88,7 kg Uge 5: XX kg (- XX kg) Uge 10: XX kg (- XX kg)
Søn d. 6/5: 86,4 kg (-2,3 kg) Uge 6: XX kg (- XX kg) Uge 11: XX kg (- XX kg)
Fre d. 11/5: 84,9 kg (- 1,5 kg) Uge 7: XX kg (- XX kg) Uge 12: XX kg (- XX kg)
Uge 3: XX kg (- XX kg) Uge 8: XX kg (- XX kg) Uge 13: XX kg (- XX kg)
Uge 4: XX kg (- XX kg) Uge 9: XX kg (- XX kg) Samlet vægttab: – 3,8 kg

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Motter says:

    Du er sej ?

    1. Tak motski :) <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.