Dammit. Sidder på min mors arbejde lige nu og skriver denne blog. Hun havde tænkt sig at smutte lidt tidligere i dag, så jeg kunne køre med hende hjem. Det var super fedt, for jeg har meget jeg skal nå. Skal lave mad, sørge for heste, og ud og løbe/gå med Mike. Men… Min mor kunne ikke få tidligere fri alligevel… Ja eller… Først og fremmest er min telefon gået ud, så min mor kunne ikke få fat i mig og sige at jeg skulle gå op og tage bussen i stedet for. Så ja – Nu sidder jeg så her og stener. Har lige siddet og lavet en halv matematikrapport. Men er gået i stå over én lille ting. Skal lige udveksle et ord med Marie. Måske har hun en idé om hvordan den skal laves. Jeg har en idé om det, men gider ikke til at sidde og lave den, hvis det alligevel er forkert. Arg. Har mange rapporter for, for tiden. Skal også være færdig med en NF rapport til torsdag (Matematik rapporten er også til på torsdag). Skal lige have spurgt Mikkel om noget ang. Kemi, som jeg ikke lige forstår, før jeg kan fortsætte i NF rapporten. Mikkel kommer i aften 17:50, eller rettere, der tager han bussen. Mmm. Så vi skal have nogenlunde sen aftensmad. Jeg skal lave aftensmad i aften, men det bliver vel så først klokken 18:30 eller sådan noget. Det er nok også fint. Kunne bare godt forstille mig at Bøje er sulten efter en lang dag på arbejde. Mon jeg når alt det jeg skal?

Yay! Er begyndt at se Naruto igen ^__^ siden i går aften har jeg set 15 afsnit O_O Til jer der ikke ved det, så er der lige nu 80 Naruto Shippuden afsnit. Så er der selvfølgelig sæson 1, som var på 220 afsnit. Jeg har set hele sæson 1, og 70 afsnit af Shippuden. Det er sgu spændene. Men okay. Jeg kan huske meget af hvad der sker, fra det jeg har læst i mangaen XD Men jeg kan egentlig bedre at sidde og se på animéen, frem for at læse mangaen. Der er utrolig mange som har det lige omvendt, min bror for eksempel. Det er sgu noget mærkeligt noget ja det er XD

I dag mødte jeg klokken 10! Men jeg vågnede allerede klokken 6:45?! Hvad sker der for det?! Endelig kan jeg sove længe, og så vågner jeg af mig selv -.-” Nå… Kunne ikke falde i søvn igen, så gik ind og lavede en kop tea. Damn jeg er afhængig af tea her om vinteren XD Mmm. Ja og så satte jeg mig ind og så et Naruto afsnit på WAN. Mit net var ret langsomt i går aftes og i morges, så imens den loadede det 3 afsnit gik jeg en tur med Mille (Min hund). Gik faktisk langt. Der var satme kolde. Sådan helt tåget, og frostagtigt. Men var ret frisk bagefter. Da jeg kom hjem tog jeg et bad, og tog noget ”slasket” tøj på. Bare joggingbukser og sådan (Ja ligner crap i dag). Flettede håret, og satte mig igen og så Naruto. Ja faktisk kom hele lysten til at se Naruto da jeg satte mig til at spille Naruto Ultimate Ninja. Har ikke spillet i lang tid, fordi jeg simpelthen ikke kan komme forbi Kabuto, med Kakashi XD dammit. Jeg fik helt lyst til at spille Naruto chronicel 1, da jeg selv bedre kunne lige 2’eren (Som jeg ejer) end jeg kunne lide Ultimate Ninja. Men havde jo ikke spillet, så jeg sad bare og gloede lidt, og så tænkte jeg Hey! Simone du skal da se lidt naruto! Det er længe siden!, og selvfølgelig adlød jeg min hjerne, og så.. Damn… blev jeg helt opslugt af det igen… Sådan går det jo… Har for resten fået lov at låne Naruto Chronicel 1 af Kiki fra min klasse! WUHU! <33!! *Happy Happy*

Dammit så er klokken pludselig 19:17 og jeg er hjemme! Har været ude og gå med Mille. Nåede ikke ud at løbe med Mike. Og ja.. Jeg laver mad lige nu. Og det er bare så forsinket -.-” Er i gang med at lave sådan nogle ovnbagte kartofler. Snøft… Så synd for familien som tåger rundt og er sultne. Mmm… Har virkelig dårlig samvittighed… Nå… Men jeg laver grøntsags frikadeller med ovnbagte kartofler (Med lime + grøntsager)… Håber det bliver okay. Har efterhånden brugt lang tid på det… Bliv nu færdig >.<”

Dejlige Mikkel er kommet ^__^ Men vi skal lave lektier i aften -.-” … men jeg smutter nu… maden skal røres i XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.