Blog challenge – januar/februar – 2018

Blog challenge – januar/februar – 2018

De næste to måneder vil jeg lade mig inspirerer af ovenstående blog challenge. Jeg vil formentlig ikke skrive ud fra den hver dag (da der jo heller ikke er punkter nok til hver dag i 2 måneder), men vil bruge den sporadisk over januar og februar, som inspiration. Et spark til at komme i gang med at blogge lige så stille igen. Jeg starter fra i morgen af!

4 thoughts on “Blog challenge – januar/februar – 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Morgenmads milkshake er det nye hit herhjemme Opskriften ryger p
  • Skankerne op sol i hovedet og World war z i
  • Du vil mske kunne lide
  • S glder jeg mig bare til at pigerne kommer til
  • Her gr vi sgu ikke ned p kinotape i dag
  • Solen skinner s smukt udenfor  man kan vel godt