20140502-062655.jpgJeg havde jo frygtet det værste, men håbet på det bedste. Jeg følte virkelig det gik dårligt til modul 3 eksamen – men så dårligt gik det jo slet ikke! Jeg bestod! Jeg bestod endda med et syvtal, og ikke det 02 jeg ellers ville have stillet mig tilfreds med, så længe jeg bare bestod.

Næste eksamen bliver om ca. Otte uger, og er en bestået/ikke bestået eksamen. Det bliver dejligt at slippe for karakterpresset, men den skulle vidst ikke være den nemmeste at bestå. Jeg krydser fingre og gør mit bedste til den tid.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Tillykke :D Du er sej!

  1. admin says:

   TAAAK :D

 2. Tillykke! Det er altid skønt at man kommer højere op end hvad man håber/regner med.

  1. admin says:

   Tusind tak! :D

 3. Se nu bare, jeg sagde jo at du nok skulle klare det XD

  Ej spøg til side, tillykke med det! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.