Siden mit vægttab har jeg virkelig haft brug for nyt undertøj! Noget der sidder som det skal, er praktisk og ikke generer når jeg er aktiv, som jeg jo fx. er meget når jeg er på arbejde, men som samtidig er flot og feminint.

Kender I det, at når man først får klikket sig rundt på en hjemmeside, så får man pludselig lyst til at putte meget mere i indkøbskurven end man lige havde planlagt? Sådan havde jeg det i hvert fald da jeg tog et kig forbi Hunkemöller, i min søgen på nyt lækkert undertøj!

+ Sømløs croptop ‘Maria’ – 75 kr + Seamless longline ‘Marina’ – 169,99 kr + Formstøbt BH uden bøjer ‘Shiloh’ – 90 kr + Brasiliansk trusse ‘Shiloh’ – 50 kr + Seamless lace back ‘Marina’ – 169,99 kr + Brasilliansk trusse ‘Marina‘ – 149,99 kr + Bralette ‘Gemmima’ – 75 kr

Jeg har små bryster, og derfor ikke behov for bøjler eller noget i den stil til at holde dem på plads – personligt syntes jeg faktisk bare de kan være generende når man skal gå rundt med det en hel dag på arbejdet. Jeg elsker derimod undertøj der er behageligt, og som man kan have på hele dagen, nærmest uden at mærke det.

Så er sports-bh’en og mormortrussen selvfølgelig altid en mulighed, men bare fordi man elsker afslappet undertøj, der ikke er så rigid som den klassiske bøjle-bh, eller de tyndeste g-strengs trusser, betyder det jo ikke at man ikke gerne vil have noget undertøj med nogle lækre detaljer, og et feminint look. Jeg havde faktisk ikke turde tro på at der var så meget undertøj i den kategori jeg søgte, men det var der i den grad!

Noget af det jeg er mest begejstret over ved den lille wishlist jeg har lavet her i indlægget, er de mange blonder, og små detaljer der er på alt undertøjet. Jeg er vild med de forskellige blondedetaljer på ryggene, og i kanterne af de relativt simple bh’er, for ikke at tale om de brasilianske blondetrusser, som gør sættene endnu mere feminine.

Jeg må erkende at udfordringen ikke ligger i at finde lækkert, behageligt, undertøj, men derimod at vælge hvilke sæt man skal have klikket hjem!

Dette er et sponsoreret indlæg

Del:
Skrevet af Admin
Ejer af microcut.dk.