En dag i Berlin

Vi har haft en dejlig dag i Berlin. Vi har brugt dagen i dag på at shoppe – og nøj hvor er jeg blevet fattig, på trods af at tingene er billigere her, end i Danmark! Men jeg har da fået købt et par gode joggingbukser (yes sir!), en strikketrøje, et par handsker (som jeg skal bruge i morgen, når vi skal gå hele dagen ude), 2x nylonstrømper, og en kjole. Super gode køb. Men jeg er kommet af med omkring 500 kr. Av, det gjorde ondt på pengepungen! Men jeg shopper jo så sjældent, så det går nok…

468

Vi var desuden på en restaurant, som hedder Austria, at spise. Vi var blevet anbefalet at bestille en stor schnitzel… Det skulle jeg aldrig have gjort! For når de siger stor schnitzel, så mener de virkelig STOR…

471

Alt i alt har vi bare haft en rigtig dejlig dag, med masser af hygge, god mad, og overdrevet brug af penge XD

470

469

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “En dag i Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.