Jeg orker egentlig ikke lige at skrive en blog nu, men jeg vil bare lige side at min mors bryllup gik rigtig fint. Hun var utrolig smuk, og det samme var hendes kæreste Bøje. Jeg er så glad for de er blevet gift. Jeg og min storebror fulgte min mor op til altert. Senere skriver jeg lidt mere om brylluppet, også kommer der lidt billeder ind.

Grunden til jeg egentlig fik taget mig sammen til at skrive en blog, fordi en havde skrevet i min gæstbog om hvor meget den ring jeg fik af kæresten kostede. Og ja Thorkild her kommer svaret på dit spørgsmål; Ringen kostede omkring 5000,- og kan købes på chanti.dk. Hvis du vil vide nærmere om hvor man kan finde præsic dén ring der inde, så skriv i min a&a eller gæstebog. Og forresten tusind tak for lykønskningen! Jeg håber også dit går vellykket!

Jeg skriver om opdateringerne på siden en dag jeg ikke er så træt…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.