Jeg er t-r-æ-t ! Hehe. Jeg er stadig søvning, og har egentlig lidt hovedepine. Mikkel, min dejlige mus ligger ved siden af mig, og snakker med min dejlige Rebecca som sidder i instruktørstolen. Vi har virkelig hygget os i dag, Rebecca, Mikkel og jeg. Men det er så røv træls, der er sådan en irriterende og max. mærkelig møgunge her Hehe, men hvis jeg er heldig overlever jeg jo nok. Nå, btw, skal Rebecca sove i min seng med mig og Mikkel det er grinern nok. Heh, men det er fordi hendes seng skal bruges af min storebror. Nå whatever, så længe det ikke er hver nat hun skal sove der haha. Man kan jo godt bruge lidt privatliv. Sikke mange smileys jeg får brugt denne gang? Nå det var et side spring.

Nu er jeg som skrevet i det sidste korte indlæg jo kommet hjem fra dejlige Italien. Det var en skøn tur, og jeg vil egentlig gerne skrive lidt om den. Den første uge boede vi hos Mikkels, fars, kærestes, moster (sikke en opremsning). Det var super hyggeligt. Vi var også et par smut i Rom hvor jeg fik købt 2 dejlige toppe, en nederdel, en blyantspidser, solbriller, ooog, hmm tror det var det? Nå men min elskede Mikkel Har derudover givet mig en ankelkæde, og noget mere som jeg kommer nærmere ind på om lidt spændingen stiger. Hehe!
Nå men efter et par dage hos mosteren og hendes familie, flyttede vi ned til et lille hotel i Ansjo (Staves?) Hotellet lå Lækkert! Man skulle bare lige gå ned af et par trapper, og så var man på stranden! Og wow vandet var dejligt! Mindst 20 grader. Hehe. Og stranden i sig selv var virkelig flot. Vejret var for øvrigt fantastisk… Omkring de 36 Grader næsten hver dag!

Nåmen, som sagt var stranden ret fantastisk, så Mikkel og jeg gik en tur ved solnedgang. Woow sikke en solnedgang! Nå, men da vi var nået lidt afsidigt satte vi os på nogle store sten ved vandet/halvt i vandet. Vi sad og snakkede lidt, og nød den stadig dejlige varme. Jeg sværger at jeg allerede der kunne mærke at denne aften var helt specielt. Vi sad og havde det utroligt dejligt. Da Mikkel lige pludselig sætter sig på knæ foran mig (Selv om det godt nok ikke høre til sig, hehe) og trak en lille fin æske frem. ,,Vil du forlove dig med mig?” Spurgte han. Hans hænder rystede svagt. Så åbnede han æsken. I æsken lå en ring jeg havde drømt om at få, men aldrig havde regnet med at komme til at eje! 14 karat guld, 14 karat hvidguld, og 28 diamanter i! Jeg ved tilfældigvis hvad den har en værdi af, men i må jo selv kigge på Chanti hehe! Billede kommer nok ind senere… Nå men.. Jeg sagde selvfølgelig ja, og nu er vi forlovet!!

Vi boede på hotellet i 3 dage, og det var dejligt. Nå men den 3 dag skulle vi jo hjem, og som jeg skrev i bloggen under så fløj vi fra Rom. Jeg var heldigvis så bedøvet af smertestillende, at jeg ikke havde ondt i ørene, det var altså dejligt Vi mellemlandede i Berlin. Dér satte vi os og fik lidt at æde. Men man tror bare det er løgn. De skøre prøjsere (Fuld respekt, har selv boet i Tyskland i omkring 2 år, og er døbt der nede) havde satme stoppet Sauerkraut (surkål) i burgerne! Haha! Det var bare ulækkert! De var satme uspiselige! Så tog vi toget fra Berlin til København. Det tog lang tid før vi kunne hente vores bagage i KBH, men ellers gik det hele smertefrit der til Vi købte oven i købet 2 iceblends! Umm! Mums! hehe… Jeg fik self med karamelsovs, Mikkel havde en lille snert af kvalme, så han købte bare en hel almindelig.
Fra København skulle vi med toget. Men DSB blev selvfølgelig også forsinket denne gang. Denne gang fordi de ikke havde nogen togføre? De har virkelig styr over det hva’? hehe! Nå men jeg tror det var en halv time vi blev forsinket… Men turen fra Kbh gik hel fint, lige indtil de pludselig sagde i højtalerne at de alligevel ikke ville køre hele vejen til Aalborg! Baaah! Så typisk! Nå men så steg vi af i Aahus, og fangede heldigvis et tog der.

Kæft jeg ævler?! Nå men så blev vi hentet på Aalborg banegård af Mikkels mor og tog hjem og spiste der og sov.
I morges blev vi så hentet kl. 08:30 af Bøje, min mors kæreste. Så skulle vi hjem til os og arbejde. Kæft de havde nået meget i den tid vi havde været i Italien! Her er blevet rigtig flot. Altså her hjemme. Og vi har jo medvirket til det med en lille del.

Jeg blev forøvrigt klippet idag? Hehe…

I dag har jeg kun fået lavet lidt på siden. Jeg har lavet det jeg har valgt at kalde ‘dagens’ og syntes egentlig selv at det klæder siden meget fint. Jeg er godt tilfreds med idéen. Nå men ellers har jeg bare skrevet denne laaaaaange blog!

Nå men nu vil jeg ned og hygge med de andre inden vi smutter i seng, nu hvor vi jo alle sammen skal tideligt op i morgen og dække bord og sådan til brylluppet.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.