Den kommende jul

Jeg havde en helt fantastisk jul sidste år. Jeg fejrede julen sammen med min stedfar, hans mor, min mor, og min mors bror og hans kone. Vi var en lille samling – men det var præcis sådan det skulle være. Min mor var stadig meget ramt, efter hendes sygdomsforløb dengang, så for mange mennesker ville blot være uoverskueligt.

076

Det betød også at det hovedsageligt var min stedfar og jeg der lavede maden sidste år. Det var virkelig en fed oplevelse, at vi rent faktisk var i stand til det! Og det føltes rart, at vi kunne lette min mor for den byrde. Jeg tror ikke der bliver nogen ændring på dette punkt i år – da Bøje og jeg faktisk morede os, og hyggede os rigtig meget med at lave maden juleaften. Og ja; det blev faktisk også rigtig godt!

084

Min mor lavede som altid bord dekorationen, og dækkede bord. Det kommer hun 100% sikkert også til i år, for det er der ingen af os andre som evner, i samme grad som hende! I år har vi dog snakket om, at det kan være Nicki skal hjælpe med at dække bord. Min dejlige kæreste skal nemlig holde jul med os i år :D Så jeg har faktisk allerede fået årets bedste julegave.

080

Sidste jul pyntede jeg juletræet sammen med min mor, og Bøje… Det blev rigtig smukt. Men det er virkelig ikke her mine evner ligger. Derfor skal Patrick (min storebror) pynte juletræet i år. Det er han faktisk utrolig god til – og så tror jeg også at han syntes det er rigtig hyggeligt faktisk.

083

Sidste år, var en fantastisk jul… Men i år bliver endnu bedre! Jeg glæder mig til at fejre julen med Nicki, og min familie. Det bliver en fantastisk oplevelse, og jeg håber han nyder at fejre jul lige så meget med min familie, som jeg nød det, da jeg fejrede det med hans :)

Jeg er med i Decemberlegen, som du kan læse om her

 • Husk at deltage 1. advents give-awayen hér

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Den kommende jul

 1. Der er også noget virkelig hyggeligt over at være med til den slags. I år er det også mig der skal være husmor og det glæder jeg mig rigtig meget til. Min mor har også lidt svært ved at overskue det da hun har ptsd, så det er hende, der skal være min hjælper, hvor det normalt er mig der er hendes hjælper :)

  1. Fedt at du hovedsageligt skal stå for det :D
   Hvad skal I have at spise? :)
   Det er godt at du kan hjælpe din mor, nu hvor hun ikke kan klare det selv :) Og som du siger, så er det hyggeligt :D Min stedfar og jeg lavede i hvert fald rigtig meget sjov, da vi lavede maden sidste år XD så jeg glæder mig også til at vi skal i gang igen i år ^^

   1. Vi er rimelig klassiske, så vi skal have and, brune og hvide kartofler, rødkål og sovs. MASSER af sovs :) Og allervigtigst: ris a la mande! Det får de nemlig ikke hos min kæreste, så det gik jeg glip af sidste år.
    Det vigtigste er bare at man han hygger sig og har det sjovt med det. Det ved jeg at vi også kommer til :)

    1. Hahaha! Din jul lyder vidst meget som vores ;) Bortset fra at vi får kalkun i stedet for and… Jeg syntes man skulle have begge dele XD men det er da vidst noget af et projekt – for ikke at tale om forbandet dyrt XD
     Ej hvor er det mærkeligt at de ikke får ris a la mande O_O … Det kan man da ikke leve uden, juleaften!!! XD hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.