Hvorfor er der stille?

Jeg skriver normalt dagligt indlæg, men det sidste stykke tid har det været lidt stille på bloggen. Det skyldes ganske enkelt at det eneste jeg laver for tiden er at gå i skole, arbejde, og læse til eksamenen. Mit liv er derfor ikke det mest interessante at berette om, og overskuddet til at skrive gode indlæg som ligger op til debat, er der heller ikke, efter en hel dag med terpen af div. sygdomme.

Jeg regner dog med at vende stærkt tilbage efter jeg har været til eksamenen på fredag. Hvis der dukker noget spændene op i mellem tiden, så skriver jeg selvfølgelig også om det. Tak for jeres støtte og forståelse!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Hvorfor er der stille?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.