Det har været en svær tid. Ikke mindst for mig, men endnu mere for mange af dem som står mig rigtig nær. Det er sådanne tider hvor man tænker over hvor pyldret man egentlig selv har været. Alle går rundt og slåsser med deres hverdags problemer, men alle mister ikke deres fædre til en grusom sygdom. Mindes om Jørgen vil altid stå klart i min erændring. Han var en hjertenskær mand. En mand kun af det gode. Mange siger man altid har en skygge side. Det havde denne mand ikke. Han var ren godhed. Jeg får helt tåre i øjne, og ondt i brystet bare ved at tænke på hans smil, og hans dejlige være måde. Men ikke kun derfor gør det så forfærdeligt ondt. det der river mest i mit hjerte er at hvis jeg har det på denne måde, hvordan må hans familie så ikke føle det. Jeg ville ønske jeg kunne have været der noget mere for hele familien, men det er svært for man bør heller ikke trænge sig på.

Men for at hjælpe min veninde tror jeg det bedste er at jeg fortsætter mit liv som sædvanligt, og blot er der for hende når hun så har brug for det. Jeg er jo også langt fra den eneste hun har, for hun slægter sin fader på… godheden selv…

Vi må nok hellere rykke til noget centralt angående siden inden vi alle bryder sammen.. heh… Altså jeg har som sagt besluttet mig for at åbne siden igen (Det er den ikke lige nu faktisk, så ja, sidder og skriver med mig selv.. igen…). Denne gang vil mit fokus ikke kun ligge på My Chemical Romance, men også på bandet Alice Nine. Med denne nyåbning har jeg lavet et nyt design “Alice Nine || Show time” som er med Shou (forsangeren for Alice Nine). Jeg er forøvrigt ret glad for designet.

Der er ikke så meget at sige lige nu, da jeg har tænkt mig at ligge størst vægt på at få lavet noget nyt indhold inden åbningen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.