Så er jeg hjemme fra sommerhus. jeg har været i sommerhus med Mikkel. Det var super hyggeligt og afslappende. Jeg er lige kommet hjem for nogle minutter siden. Snuppede mig lige et hurtigt bad inden jeg satte mig til computeren. Det har bare været super lækkert vejer hele ugen, og det er bare en nydelse at den danske sommer for en gangs skyld nosser sig sammen, og lader solen bryde lidt igennem.

I forgårs begyndte jeg så på bogen “Darling Jim” og jeg er næsten færdig. Mangler kun 12 sider. Men kan ikke rigtige tage mig sammen til at læse den færdig nu – det er jeg alt for sulten og udmattet til. Heh. Men jeg regner med at læse dem engang når jeg går i seng.

I aften er jeg alene hjemme med Tobak, så pt. har jeg planlagt aften skal se således ud: Jeg laver mad her om 15 minutters tid (Klokken 17:30), derefter spiser vi selvfølgelig og får lige ryddet op osv. Derefter pakker jeg lige min taske ud, og får smidt vasketøjet til vask. Derefter skyder jeg på at klokken må være hen imod 20:00. Klokken 20:00 kommer der en gyser jeg tænker jeg skal se. Ved ikke om den er noget værd, men Tobak vil helt sikkert også gerne med ind og sidde og flade ud. Filmen hedder Jeepers Creepers. Det er ikke særlig godt beskrevet hvad den handler om, og jeg tror egentlig ikke den er så god når de sender den så tideligt på aften. Den kommer på tv1000 action. Derefter kommer der Hostel, men den har jeg set en halv million gange, og jeg er ikke sønderligt imponeret af den. Men hvis Tobakka gerne vil se den sætter jeg mig bare til at opdatere siden ;D Nå… Men så kl. 23:40 kommer der en gyser mere. Den hedder “The Haunting”, den kommer på Tv2… Og den lyder lidt mere spændene men jeg ved sku ikke. Den skal da ihvertfald lige ses. Derefter har jeg ikke nogle faste planer.

Som i ikke kan se endnu (Fordi i stadig ikke kan se siden, og jeg bare sidder og blogger her helt alene) så er jeg igang med at lave anmeldelser af nogle film og nogle albums. Håber det er noget i vil nyde godt af ^__^

Jeg går i gang med at lave mad. Utroligt så hurtigt 15 min går når man hygger sig, og skriver blog, msn, og lytter til musik hva?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.