Yaay! Så er jeg hjemme… Herlig tur. Fik ikke købt så meget – kun en jakke, et bælte, en trøje, og lidt næsepiercinger… Ikke ét eneste par sko… Det er et mirakel XD Men ihvertfald, så er jeg godt til freds med det jeg fik købt. Mmm… Jeg vil nok skrive mere om turen i morgen, hvis jeg får tid imellem lektierne… Men jeg vil smutte i seng nu. Klokken er 00:05… Og jeg har trodsalt kørt det halve af dagen + Gået gade op og gade ned i Berlin til klokken 15:00-15:30…

Jeg håber i har været glade for Mikkels assistance på siden XD Måske jeg kan lave et lille aflukket, langt gemt væk, hjørne til ham >:] hahaha… Men lad os nu i fællesskab sparke ham langt væk fra siden XD hahaha! Ej… Syntes da selv det var rigtig hyggeligt at læse da jeg kom hjem… Han er en lige så stor brokrøv som mig ^___^”

Gutenacht!!!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.