Jeg vil bare lige hurtigt meddele at jeg har taget fuldstændig fejl af dagene.. igen.. Det var i dag jeg skulle ud og have brunch med Mikkel, og i morgen tidelig klokken 6 jeg tager afsted XD haha! Det har været en rigtig dejlig dag sammen med Mikkel i dag. Vi har bare nydt hinandens selsskab. Men her til aften, skete der nogle ting her hjemme (ikke imellem mig og Mikkel) som gør at jeg er i virkelig dårligt humør, og er sygt deprimeret. :( Men ja… Håber det hele går meget bedre i morgen… Ellers bliver det er meget lang tur til Berlin i morgen!

I morgen får i en gæsteblogger! ;D dvs. at det ikke bliver mig der blogger til jer… Hvem det er må i jo finde ud af… God fornøjelse, og nyd nu godt af at jeg ikke er her XD haha! Der vil ikke komme nogen opdateringer på siden i den tid jeg er væk, da gæstebloggeren hverken har tid eller interresse i det.. og jeg vil heller ikke lade andre lave sidens indhold XD haha!

Berlin… Here I come…

Og til dig Mox… husk at logge ind på min narutofangame bruger et par gange i denne uge, så engerypointsne bliver holdt ved lige… XD Og til jer der kunne tænke jer at prøve narutofangame… Tilmeld jer via dette link XD (Reklame, reklame): TILMELD DIG NARUTOFANGAME

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.