Ks igen… Det er spændene nok… Og skide sød lære… Men kan ikke lige holde koncentrationen lige nu. -.-” Trænger lige til en pause… Er så sindssygt træt. Og har endda taget en vagt i dag i Føtex, så jeg kan slippe for at arbejde lørdag (Har vagt på McDonalds lørdag). Well… Det bliver sku hårdt i dag. For er bare monster udmattet, og når jeg kommer hjem skal jeg lave dansk stil til på fredag. Har godt nok fri fra arbejde på torsdag, og skal kun være i skole til kloken 12, men gider ikke lave stilen i sidste øjeblik – desuden vil jeg altså også gerne ud og ride. Har jeg slet ikke haft tid til her de sidste par dage. Damn.

Mmm… Skal ind og hente min straffeatest efter skole i dag (Og ja den er Clean). Man skal aflevere den í Føtex for at kunne arbejde der. Det er sku fair nok. Bare ærgeligt at man udelukker folk, og derved ikke ønsker at give dem en ny chance. Men ja okay – så må man for fanden lade være med at lave ballade…

Jeg har forresten fået lavet et mega grimt julelayout O_o men det kommer først op til December.. Hvis jeg vælger at smække det op XD hader det allerede, så prøver om jeg ikke kan lave et nyt. Men ja okay… Hvis det ikke lykkes, så er det bare ærgeligt. Jeg må indrømme, at hvis det først kommer op til December, gider jeg ikke lave et nyt før efter nytår. Har heller ikke tid før. Sorry… Så enten kommer i til at kigge på det samme fra nu af og så frem til næste år… Eller også kommer i til at glo på et møg grimt design fra December af, og så til næste år. Jaja.. Nu får vi se…

Nu har jeg haft min pause og er klar til at følge ordentligt med. Vi repetere nemlig ikke mere nu… Nyt stuff skal indlæres, og det er faktisk rigtig spændene. Vi har stadig om Israel og Palæstina konflikten – men der er satme også meget at undersøge…

Bye bye!

Forresten har jeg fået en giga bums lige over overlæben -.-” så jeg ligner bare noget der er løgn lige i dette øjeblik *Suk*…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.