Jeg har ondt i hele kroppen i dag. Ryggen, skuldrene, røven XD damn… Det er også pga. den Wii, og nu skal jeg have idræt i dag O_O Det klare min tykke lille krop da aldrig haha XD Nå ja… Det er der ikke noget at gøre ved. Det må jeg jo bare lige overkomme. Så må jeg bare halte lidt bagved de andre. Mmm… Gider heller ikke overdrive det. Skal have energi til at købe julegaver bagefter ^^” Hvilket minder mig om at jeg lige skal have kigget på ønskelisterne igen…

Mmm.. Lige været til tutorsamtale. Det var hyggeligt nok :D min tutor er enormt sød og sjov :D Nåja… men nu har jeg hovedpine af en eller anden grund.. Ej logger altså ned nu… Mit hoved er ved at eksplodere… Måske kommer jeg tilbage senere…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.