… that I’ll never see you again…

Har sådan på fornæmmelsen af at jeg aldrig kommer til at se Selma nogensinde igen :( Det er en træls følelse at have, for det er jo ikke sikkert at det er rigtigt… Bla bla…

Udover jeg savner Selma, har det været en super god dag! Jeg var mega tideligt oppe og spise morgenmad med min mor, og så fik jeg en advendtsgave :D det var en rød åleskindspung :D Og den havde jeg ønsket mig, så det var bare super dejligt! Jeg er virkelig forkælet! Ihhh! Nåe… Men jeg skulle rigtig have været på arbejde i 6½ time i dag. Derfor, at jeg var så tideligt oppe… Men til pointen… De skrev og spurgte om jeg ikke ville spares.. og det kan I tro at jeg ville :D wuhuu!… Så tog vi ud til Bøjes fars grav med en krans, og ud til min morfars grav med en krans. Det var super dejligt. Det er 3 år siden jeg sidst har været ude ved min morfars grav. Jeg blev helt rørt og er det egentlig stadig. Savner ham stadig selv om han døde for mange år siden. Dengang var han mit store forbillede. Damn hvor jeg elskede ham! Men som sagt.. Det var rart at komme ud og mindes ham.

Efter vi havde været på div. kirkegårde kørte vi forbi en bager og købte kakao, franskbrød og flødekager (Flødekager = klamhed). Og da vi så kom hjem varmede vi kakao og spiste franskbrød :D Det var så hyggeligt! Vi har rigtigt haft en rigtig familie weekend. Hvor var det skønt. Jeg havde næsten glemt hvor hyggeligt det kunne være… <3 Nu mangler vi bare at Patrick kommer at deltager engang… Uhh… Det vil jeg faktisk forslå ham :D weee! Sikke en god idé jeg for en gang skyld har fået…

I morgen skal jeg ud og juleshoppe med Mikkel ;D Så skal jeg have alt det jule indkøb overstået… Hehe… Det er bare så svært at bestemme sig for hvad man skal købe O_o har kun fået købt 2 gaver, og det er en til hver af mine 2 barndoms veninder… Ej så mange gaver er der vel heller ikke XD lala…

Nå jeg må se at komme i seng -.-” Skal op og i skole i morgen… Er der nok mange derude i verden der skal, så nu skal jeg heller ikke være så skide ynkelig haha… Sov godt alle sammen :D Og btw… kun 10 dage til jul… hvilket også minder mig om at det er mega snyd at Butterfly allerede har ferie XD daaamn u my lovely angel :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.