Så er der endelig et par gode nyheder! En af de gode nyheder er at jeg har fået et nyt hamster :D Wee! Han er dejlig. Det er slet ikke det samme som at have gode gamle Bette, men jeg tror jeg bliver rigtig glad for ham her også. Han er blevet døbt Ryuzaki [Ry u saki], men han går under kodenavnet “L” fordi folk alligevel ikke kan udtale hans navn. Haha! Han er stadig en lille baby, dværg hamster ^^” Han er hvid og så har han grå, og sorte pletter ^^, han har sådan en stor sort plet lige omkring øjne. Det jeg faldte for. De havde kun 4 hamstre derude hvor jeg købte ham. Alle de andre gemte sig i høet, men ham her han susede rundt i buret ^^” … Han er stadig mega hyperaktiv. Derfor jeg ikke har fået taget et billede endnu. Han sidder nemlig ikke stille i 2 sekunder af gangen! Haha!… Det eneste der er lidt irriterende er at jeg tror han bider -.-” Jeg aner ikke hvordan jeg skal vænne ham af med det, for Bette har aldrig nogensinde bidt mig? X_x Hmm… Men han skal sku’ nok få lært at jeg ikke smager så godt. Haha!

Anden god nyhed! Jeg skal ud og spise med Palle i dag :D det bliver total hyggeligt. Jeg tror at vi blev enige om at skulle på Peeking House. Det er den bedste kinesiske resturante jeg overhovedet kender. Amme namme. Og så er den ikke så dyr igen ;D Wehee! Maha… Total lalle… Det er også lang tid siden jeg har været sammen med min bror uden vores kærester, eller familie har været der. Jeg tror virkelig vi trænger til dette her. Desuden tror jeg at han bliver glad for at vi fejre hans 20 års fødselsdag lidt alene :D Så kan han rigtig få at mærke at han er ved at være gammel >:] maha… Ej…

Nå grunden til at jeg skriver så tideligt igen i dag, er at jeg ikke tror at jeg får tid senere i aften. Hvis jeg gør, må jeg jo bare lige tilføje lidt. Men indtil videre er dette alt for i dag. See you guys :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.