Godeste aften til alle jer derude i cyberspace…

Nu er det ved at være en rum til siden jeg har gæsteblogget, men jeg har altså en tradition med at inddrage et citat i min blog, og idag vil jeg starte med det.

“Mennesker har altid to motiver for deres handlinger: et godt motiv og så det virkelige” – Moravia, Alberto

Jeg synes det er rigtig godt fordi det er så sandt. Det virker måske lidt koldt og pessimistisk, men mennesket er jo dybest set egoistisk, så jeg tror det er sandt.

Anyways… Simone plejer at fortælle om sit liv, så jeg må vel gøre det samme. Jeg er ved at afslutte 2.g så jeg har haft et par enkelte eksaminer at skulle igennem, men jeg mangler kun en. Fysik. I fredags var jeg oppe i kemi, og det gik fint selvom jeg trak Reaktionshastigheder, som jeg bestemt ikke synes er nemt. Men jeg burde nok snart begynde at læse op til fysik,.. men I ved hvordan det er.

Igår var jeg inde i Tivoli Karolinelund (I Aalborg) og spille. Jeg spiller en del guitar, så jeg var med min musikskole derinde hvor jeg spillede tre numre. To med en fløjtenist og et med en anden guitarist og min guitarlære. Det gik og lød også godt synes jeg, men som det tit er med sådan noget spillede vi for en masse (formoder jeg:) familiemedlemmer til andre optrædene så de var egentlig ligeglade med os. Vi var egentlig bare opvarmere for deres børn. Men sådan er det. Jeg synes det var skææg.

Fornylig samledes mig og to andre gutter os til et bette band. Har aldrig spillet i et band før så er glad for at kunne komme igang med det. Tror det bliver fedt. Jeg spiller så guitar. En af mine gamle venner, Martin, skal spille bas, og Simones, og min, ven Rasmus, skal spille trommer. En sanger har vi ikke fundet endnu. Det skal i hvert fald ikke være mig ! ;)Nåh.. hmm ja.

Apropos musik, så har jeg skaffet billetter til Muse’s koncert i Parken d. 26/10, på deres Resistance tour. Glæder mig så meget! det bliver fedt. Glæder mig også til at høre deres nye album. Det udkommer i september!

Nååh.. det var vidst nok om mit liv. Nu vil jeg synge for jer: …

……….

………………. Nåh nej I kan ikke høre mig. Hmm. Synger lige verset færdig …

………… Det var sjooov. Det må vi gøre noget oftere.

Glæder mig til at se Andens nye film, ‘Sorte kugler’ eller hvad den nu hedder, tror den er virkelig sjov. Han er sku genial. En sand multikunstner.

Nå, men jeg vil slutte af med endnu et citat, denne gang fra det 21. århundredes første guitarhelt, forsanger og guitarist i Muse, Matthew Bellamy:

‘New technology doesn’t bring any real change. To create change we need a new way of thinking’

Godnat til alle…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.