Yay – Rebecca is back

I’m back, men mindre oppe at kører i dag og jeg er monster træt! Kunne slet ikke sove i aftes, så jeg faldt først i søvn klokken 2 – det lyder ikke af noget, men det gør det for mig, for jeg skal have mindst otte timer og det fik jeg ikke, så jeg er helt færdig lige nu.

I dag har været en lang, men nem dag i skolen.. Den føltes i hvert fald lang.. Først så vi pearl harbor i engelsk. Har set filmen før, men synes stadig at den er rigtig god. Derefter havde vi matematik og idræt.. Idræt var sjovt, for vi spillede fodbold og jeg løb bare rundt og var der ;-).. (Min form for sjov!) Så var det biologi og derefter var dagen i skolen endelig slut!

Da jeg kom hjem, havde jeg lovet min mor at gøre rent på mit værelse så det gjorde jeg, imens jeg så askepop – en dejlig film :-). Derefter lagde jeg mig bare i slappede af i sengen indtil min mor kom hjem og så gik turen til aalborg – SHOPPING!!!!!!!!!!!!!!!! Yes mand. Tøj og tøj og mac D (y). En masse drenge, synes åbenbart det var fedt, at begynde at råbe efter mig da jeg gik fra mac D og det var nu også sjovt nok, for de sad bomstille, da de sad ved siden af mig og spiste…

Det blev en meget kort blog, for jeg magter simpelthen ikke mere og jeg tror også snart jeg falder i søvn – godnaaat :)

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.