Jeg havde faktisk lovet, at jeg også ville blogge i går, men det glemte jeg helt, men det lader vi som om jeg ikke har, for Simone korsfæster mig :-D

Det var egentlig ikke nogen travl dag i går, men jeg var så træt, så i stedet for at sidde og nørde foran computeren lå jeg på sofaen og slappede af, det var skønt!

I dag vil jeg som altid fortælle om min OVER spændene dag….. Noooot! Og så vil jeg også fable lidt om “Zulu Comedy Festival” som bliver vist på zulu i denne uge, for det er altså alt for sjovt, synes jeg i hvert fald!

Men i dag har været en stille og rolig dag, jeg har haft 6 timer i skolen som bestod af to matematiktimer, to fysiktimer, en geografitime og en tysktime, det var vældig afslappende og det har ugen i det hele taget været, så det er bar’ dejlig.
Den anden dag havde vi besøg af en ungdomskonsulent og en politimand. Ungdomskonsulenten skulle fortælle om “ranglisten i klassen”, det var faktisk lidt deprimerende, at “se” sin klasse blive inddelt sådan, for han inddelte os ikke som sådan, men når man tænkte sig om, kunne man godt se hvem i klassen der lå på hvilken del af ranglisten, men det var slet ikke det jeg ville fortælle, det jeg ville fortælle er, at efter han var der er det som om, klassen er blevet hel igen og, at alle kan snakke med alle så det er så skønt og det hjælper også meget mere på humøret, at det er sådan! Så det er som Simone ville sige: “KAAAAAAAAARMA!!!”

Jeg har lige afsluttet min engelskstil, om “my future plans” og den er faktisk blevet overraskende god så det er jeg godt tilfreds med! Jeg skal også afleverede matematikaflevering i morgen og den er jeg også tilfreds med, så det er jo bare gooooodt!

HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNDBOLD!!!! <3<3<3. I aften… Jeg glæder mig! Vi spillede kamp i tirsdags, hvor det endte uafgjort 18-18 og det var en træningskamp, så det var fint nok. I aften skal vi bare træne, men det elsker jeg simpelthen også bare! Det er så befriende, selvom man sveder røven ud af bukserne :-D. Det er bare så dejlig en fornemmelse bagefter, når man har bevæget sig uafbrudt i halvanden time, for så er man tilfreds med sig selv!

Og nu til “Zulu Comedy Festival” som jeg har set næsten hele ugen, hver aften! Det er så monster fedt og det er nogle alt for fede shows de viser. I går var der f.eks. “biblen” med Linda P., Rune Klan og Jonathan Spang og det var alt for sjovt.. Jeg ved ikke om det er fordi det faktisk er sjovt, eller om jeg bare har dårlig humor? Så kan jeg jo bare håbe på, at nogle af jer har god humor og skriver, at I også synes det er sjovt :-D. Men jeg synes i hvert fald, at det er monster fedt og jeg vil nyde den sidste aften af det i aften, når jeg kommer hjem fra håndbold ;-).

Jeg ved faktisk ikke, om jeg overhovedet skulle skrive blog i dag, men jeg tænkte, at jeg ville gøre det godt igen, fordi jeg glemte det i går, så hvis Simone også skriver blog er I så heldige at få en spændene (Simones) og en kedelig (min :-D). Men i hvert fald vil jeg slutte for nu, vi sås.

OVER AND OUT!!! Biiiiiiiib.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.