Haaaaalløøøøøj alle I mennesker derude! XD jeg er så en af gæstebloggerne for Simone’s site her, Navnet er Kiki! Do not forget it ;P Men! Ja.. Hva ska man snakke om? Oo Hmm… Jo! Idag har været en ret så kedelig dag XD Eller, lidt i hvert fald.. Jeg har været ude og hente min nye guitar! :D Den er blååååå cool Og så kom jeg hjem, så noget tv, gav hestene vand, legede med killingerne, så mere tv, lavede mad, og nu ska jeg snart hygge med min mor XD og ha jordbær!!! YAY!!! Men ville ozz gern ha kommet over til en af mine venner, som vi kalder Prime, da vi ska i fårup sommerland imorn, og han ska låne penge af mig til det XD så var meningen, jeg sku komm over og overnatte idag.. Mor sys ikk det var en go ide så sent, men mon ikk jeg kan få hende overtalt :P *getting the puppy eyes ready*
Men anyway! Har ozz prøvet at undgå min ex idag Oo ja, jeg er vidst den, som gav Simone hovedpine igår pga min ex ^^’ Men for at gøre en lang historie kort: vi har begge set hinanden som den eneste ene, men på det sidste begyndte han at behandle mig skidt, slog op med mig en gang og tog mig tilbage… det gik ikk bedre, så jeg slog til sidst op.. Vi fik vidst begge øjnene op, hans var så bar for hvor meget jeg betød for ham og at han virkelig elskede mig, ikk kunn leve uden mig… Ved mig, ja, jeg indså at jeg altså kun er 18 og har et helt liv foran mig… Og vil nyde det! XD Men han blir ved, siger han vil slå sig selv ihjel hvis jeg ikk kommer tilbage, blablabla, men jeg orker virkelig ikk at komm tilbage, vil gern være GLAD i livet ;_;
Anywho det er nok ikk noget I læsere interesserer jer for, så jeg holder kæft nu XD
Glæder mig til fårup imorn :D det bliver så fedt! flokket med en masse gode venner, bar rigtig hygge! og så søndag, mandag og tirsdag ska jeg være sammen med David, som vi ozz kalder Drake… Han er så dejlig <3 Men søndag er kun besøg, ska overnatte mandag til tirsdag XD Det blir så fedt!

Mener ikk lii jeg har mere at fortælle om nu XD nu ska jeg hygge og plage mor om at komm over til Prime! XDD Men! I er så “u”heldige at jeg sikkert ozz ska blogge imorn, så glæd jer!! MUAHAHAHHAHAAHHAAAAH >;D *bukker ydmygt, kaster en røgbombe og forsvinder*

Microcut DK hylder (For at komme på listen, læs Hér):
Silentdark, Lollirock, Miissy,
Shiki-lebroche, Kiiz, Rikkesverden, Piecezz, Goldenfairy.,Gulde, Silentgirl.dk.
.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.