Så er det gudinden Mox, der skriver lidt i Simones fravær!
Jeg har simpelthen lavet noget hele tiden, så jeg har ikke fået skrevet noget.. Resten af den her uge skal jeg ingenting – kun lige arbejde lidt (I 27 graders varme -.-” – jeg DØR!)

Jeg har været på Vikingemarked på Lindholm Høje hele weekenden. En veninde spurgte om jeg ikke lige ville med og hjælpe til, så det gjorde jeg sørme.. :) Det var faktisk helt vildt hyggeligt, bortset fra at det var hedebølgevarmt at gå i uldbukser hele dagen i 25 graders varme!
Så så jeg også lige det Vikingespil, min veninde var med, i 3 gange, fordi jeg kunne komme gratis ind, når jeg havde vikingetøj på.. Lidt sejt XD Eller ikke?

Nå.. Jeg synes ikke at jeg virker så sjov i dag. Jeg tror det er fordi jeg er så træt -.-”

Jeg var på arbejde i dag og jeg var virkelig ved at falde om i den varme. Virkelig ubehageligt.

Det er bestemt at der er tur kl. 8 i morgen tidelig! O_O Jeg tror ikke at jeg kan komme op… Jeg er blevet for vandt til det der med at stå op kl. 9.. Hehe.. Det er så deejligt at have fri!

Nu har min veninde bestemt at jeg skal være hendes nye storesøster -.-” Mig – storesøster?! Tøhø… Det kan jeg altså ikke lige forestille mig.
Det er det samme som at jeg OVERHOVEDET ikke kan forestille mig selv som HOLDLEDER!! Hvad fanden sker der lige! XD Det skal jeg være i næste uge (så der slipper i for mig! – Der var I vel nok HELDIGE!! ). Jeg skal til Junior Cup (Islandsk hestesport) på Kalø Landbrugsskole – eller der bliver det holdt. Men jeg er for gammel til selv at deltage og så blev jeg tilbudt at være holdleder. Jeg skal derned sammen med Sarah, min veninde (også Simones veninde :) )
Vi har allerede forudset at vi bliver de værste holdledere nogensinde! De ‘børn’ kommer virkelig til at hade os. Haha! flag

For at holde os til det med hestesporten så skal jeg også ned og se DM i weekenden sammen med Camilla (hende der vil have mig som storesøster). Jeg tror det bliver sjovt nok. Hun har rodet sig ud i noget med en pige på 16 år (Camilla er lige blevet 14 og hun har sagt at hun selv er 16 XD) der er sammen med en mand på 34 OG HAN ER VIRKELIG KLAM, selvom ALLE synes han er charmerende. Så nu skal Camilla møde hende til DM (pigen tror de er bedste veninder XD). Historien er virkelig lang, men i vil synes det er for kedeligt at høre på – men jeg ville lige nævne det, for den tøs er virkelig islændersportens ludder – jaja.. snobberne findes også i den del af verdenen -.-”

Nu har begge mine veninder fundet mulige ‘følgesvende’. Så er det snart kun mig der står single og forladt tilbage -.-” Der bliver fandme konkurrence nu – og det gælder om at få den lækreste! Haha! De har begge to fundet nogen der er pænt muskuløse!! -.-” Jeg tror jeg taber..

Nå.. Nok plader fra mig… Jeg vil prøve at se om jeg ikke kan finde en film jeg gider at se. toungh

Så skal jeg nok se om jeg ikke kan gøre den lidt mere spændende i morgen.

Halløjsabøjsa og så må i alle have en fortsat god aften.. :)

//MA-rie

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.