Heeej igen! Mox er tilbage..

Jeg stod op kl. 7 i dag O_O og kørte ud til hesten kl. 7.50 for at ride en laaang tur i det hedebølgevarme vejr. Det var rigtig dejligt, selvom jeg HADER de F*CING klæger! Der er ikke noget andet dyr der er mere irriterende (bortset fra en myg i ens værelse om natten)!! De skal bare DØ ska’ de!! Det værste er at de bare aldrig dør når jeg klasker dem én! Det ender altid bare med at jeg tæsker løs på mit stakkels kræ imens jeg råber: “DØ FLUE!!”. (Det værste er at min hest hedder Fluga, som betyder flue udraab)

Så har jeg også lige set at der kommer en HELT masse nye film jeg skal ind og se i biograferne når de kommer! Det bliver bare fantastisk!
film, film, film, FILM FILM FILM FILM!! ELSKER FILM!! love love

Her er en liste (Vi stjæler lige lidt fra Simone igen XD) over de film som jeg SKAL se – eller i hvert fald godt kunne tænke mig at se i biografen. De står i rækkefølge efter premiere:

Harry Potter and the Half-blood Prince – Den ser ud til at være en fantastisk god film. I hvert fald teknisk flot lavet. Den SKAL jeg se! :P
Ice Age 3 – Jeg tror jeg vil se den i 3D. Det kunne i hvert fald være lidt sejt.. cool
Fame – Elskede musicalen -> Filmen ser ud til at blive endnu bedre!
The Twilight Saga: New Moon – Ja. Vi kan vidst ikke komme uden om det! Den film skal ses! Traileren ser god ud så det lover godt. Jeg håber bare ikke at jeg bliver ligeså skuffet som ved Twilight – den var satme dårligt lavet -.-”
Og undskyld Simone, men vi holder os lidt ved emnet Twilight, for året efter kommer:
The Twilight Saga: Eclipse – :P
Harry Potter and the Deathly Hollows 1 og 2

Der er flere som ser ud til at blive fine film. Men da der ikke rigtigt er kommet noget på dem endnu er det lidt svært at se om de er gode nok til min fantastiske liste! :/

Men jeg har til gengæld læst om at “Alice i eventyrland” kommer næste år. Jeg så nogle billeder fra den for lidt siden og de ser bare fantastiske ud. Jeg elsker farverige og teknisk flotte film! Den her ser ud til at blive noget for sig. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg kan godt lide den dystre og mystiske stemning der er over den. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det! Der er jo også nogle gode skuespillere med. bl.a. Johnny Depp, Anne Hathaway og Helena Bonham Carter flag

Jeg kan ikke finde ud af at sætte billedet ind åbenbart så du kan kan se de fantastiske billeder fra filmen HER

En mere film som også kommer er en ny film fra Hayao Miyazaki. Ham som også har lavet ‘Det levende slot’ og ‘Chihiro og heksene’. Jeg så traileren for den for lidt siden og.. hmm.. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige om den. Ligesom resten af hans film ser den her også meget.. mærkelig ud.. udraab Men den ser ud til at være rigtig flot lavet. Det er ligefør den er meget flottere lavet end nogen af de tidligere film!!
I kan se traileren på den her :D

(Film er blevet fjernet)

Så er der vidst ikke mere fra mig i dag. Jeg har prøvet at lave den lidt mere spændende med billeder og film og det hele! cool Jeg ved jeg er cool!!

FORTSAT GOD FERIE ALLESAMMEN (også dig Simonde-tøs!)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.