Godmorgen,
Ja jeg er så ham den hemmelige og vildt opsigtsvækkende blogger, der skal underholde alle jer fans de næste par dage, mens Frk. Webmaster er udenlands. Sååh… det skal jo nok blive spændende. Det ville nok være passende hvis jeg åbnede med et par ord om mig selv.

Jeg hedder Mikkel, og jeg er nok blevet nævnt en gang eller to her på siden da jeg er hende der Simones kæreste. Jeg elsker stærk mad, god musik og lange gåture. Men det der måske skræmmer jer mest, er nok, at dette faktisk er aller første gang jeg blogger. I det store hele er jeg ikke den store computerbruger. Jeg spillede en del spil da jeg var mindre, men nu… tjah. nu bruger jeg den kun i skoleregí…

Men det var lidt om mig – Jeg kunne også fortælle lidt om den måde jeg har tænkt mig at skrive blogs på… for den er meget bedre end simones! eller noget… men jeg har i hvert fald tænkt mig at indføre et dagens citat, som vil optræde i den sidste blog jeg skriver hver aften. Så glæd jer til nogle visdomsord!

Hvis I har spørgsmål til noget som helst, lige meget hvad, så skriv i de der dimser der er i siden. Hva hedder de? hm… A/A hva fanden det nu står for? aktie..aktie?? nej ok, snap out of it… bar skriv i den eller den der gæstebog.. så besvarer jeg dem gennem bloggen, for ærlig talt er det det eneste jeg kan finde ud af på den her side. Jeg er lidt en idiot til det her computer noget som jeg vidst har nævnt. Men ja, videre..

Vejrudsigten for Aalborg området:
Skyet, gråt, og vådt, nu det ingen spot, men det regner lige så man blegner og det fryser lige så man gyser.

Ha’ en god dag…

sincerely yours, Mikkel

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.