Så er endnu en arbejdsdag overstået. I starten var der ikke så meget at lave. Det var meget hyggeligt, for så sad jeg bare og snakkede med Tina. Men omkring klokken 12:00 begyndte folk at dukke op. Efter klokken 12:00 var der så en konstant strøm af mennesker. Ikke sådan alt for mange. Men sådan lige tilpas. Syntes faktisk dagen gik hurtigt og nogenlunde “smertefrit”. Men… 5-10 minutter inden vi lukkede gik den kasse som jeg sad ved, i sykker o_O Ja det er bare typisk. Det er faktisk lidt skæbnens ironi. Jeg har siddet ved kasse de sidste mange dage, og jeg håbede og bad for at jeg ikke skulle ved sidde ved den ved luk i dag. Og ja! Det lykkedes! Jeg blev sat ved kasse 3 i dag! Men som sagt… 5-10 minutter inden vi lukkede ville den bare ikke mere. Vi prøvede at genstarte den og alt muligt, men den ville bare ingenting. Screenet var nærmest helt frosset. Uanset hvad vi trykkede på, skete der ingenting på skærmen. Weird. Men, men tro nu endelig ikke at det var det eneste, af skæbnenes ironi jeg så til i dag. Nej. Tidligere i dag, havde jeg haft en kunde. Jeg spørger hende så: ,,Vil du have bonnen med?”. Kunden svare så: ,,Nej ellers tak”. Og her gjorde jeg så min fejl! Normalt gemmer vi nemlig bonnerne lidt. ca. 15 minutter eller sådan noget. Det er ikke noget man skal. Bare noget vi har gjort til en vane i tilfælde af netop det jeg snart vil berette om skulle ske. Men jeg smider altså den her bon ud (første gang jeg nogensinde har gjort det, direkte efter jeg har haft en kunde). Og så… SKÆBNENS IRONI LIGE I FJÆSET! *SLAM!!*, Kunde: ,, Nej ved du hvad, jeg vil egentlig gerne have bonnen med”… Simone: ,, …” … Simone: ,, Joo… Selvfølgelig” *Trækninger ved øjet*. Jeg måtte så ned og rode rundt nede i skraldespanden. 1. Det er MEGET svært at komme helt ned med hovedet til skraldespanden, på den meget lille plads vi har i vores bås. 2. Det er meget svært at finde en bon blandt 1000 andre bonner, og skidt og møg.
Så skulle man måske tro at det havde været en møg dag. Det havde det nok også været, hvis det ikke var for Tina, Martin, og ikke mindst lille Rasmus. De gjorde dagen meget bedre. For når der ikke var nogen kunder, havde vi det ret så skægt sammen. Derudover gør tilægget på 35 kr eller sådan noget, også dagen en hel del bedre *gnæk* Haha X’D Rart med penge i ya’ kass’ (=Penge på kontoen).

Ja der er jo ikke meget at fortælle om en dag hvor man ikke har lavet andet end at arbejde. Men jeg vil da egentlig gerne kunne mindes hvad jeg ihvertfald havde tænkt mig at gøre om aften. Jeg har nemlig tænkt mig at opdatere min affiliatesliste (skal bla. lige have slettet nogen, og sat nogle nye på), og min side i det hele taget. Derudover regner jeg med at jeg vil spille lidt Creatures Of The Night (til folk der kan lide Rpg’er: SMUT DER IND!!!)… O__O … Okay… Og så vil jeg måske lige se en eller anden gyser. Ahh ja! Jeg trænger til at se en gyser! ^__^ Yay… og jeg kan faktisk nå det hele hvis jeg vil, for jeg kan gå så sent i seng som jeg overhovedet lyser, for jeg skal nemlig ikke tidligt op i morgen, for jeg skal ikke på arbejde!! :’D Wuhuu og alt muligt X’D …

Jeg vil slutte denne blog af, med at minde mig selv (som om jeg behøver hjælp til at huske det) og alle andre på at der nu kun er 10 dage til at Hana (Alice Nines nye single) bliver udgivet (og sendt til mig X’D Yaaay muhahaha).

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.