Hvad er jeg for en dårlig fan? Sådan at glemme at skrive en begejstret blog over, at Alice Nine, d. 05/08 – 2009 udgiver en ny single og musikvideo. Singlen hedder “Hana” , og det er musikvideon dertil, som også er lavet. Det er efterhånden lang tid siden at jeg bestilte Hana, Limited Edition Type-A. Den limited edition indeholder singlen (ofte også en øvrig ny sang), musik videoen, og en eller anden form for ekstra ting (ofte i form af en lille billedbog, eller klistermærke med Alice Nine). Pv’en er endelig blevet lagt på Youtube. Og damn… Saga er vold lækker der i O____O Ikke bare lidt! Men sådan virkelig, meget lækker! Shou og Tora er også some hotties XD Waa! Sangen er ret fed. Er ikke så vild med omkvædet. Det er som om det er lidt for poppet. Men resten.. damn… Elsker guitar rif’ne der i. Det er virkelig et gennemarbejdet nummer :’D Og ja selvfølgelig smider jeg lige pv’en med her i bloggen ;D


Singlen/Pv’en bliver udgivet d. 05 august 2009


Der er endda lidt til ‘ShouxSaga’ fangirls’ne >:]

Jeg kan slet ikke vente med at se Pv’en på et ordentlig tv, i ordentlig kvalitet! Jeg har helt sommerfugle i maven over det! Og heldigvis er der kun 11 dage til at den bliver sendt. Så vare det jo så ca. en uge før det kommer. Men det følger ligessom med, når det bliver sendt fra Japan, ikke? ^^” …

Jeg vil smutte i seng nu. Ja det er vildt tideligt. Men jeg er så smadret, at det næsten er helt sindssygt. Har det virkelig nærmest desederet dårligt, så træt er jeg. Hele min krop gør ondt, og jeg kan knap nok holde mig vågen. Og jeg skal op og på arbejde igen i morgen tidlig. Glæder mig til at have en fridag mandag ^^” Geez… Nå godnat fouks!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.