Jeg skammer mig…

Jeg skammer mig virkelig over at være en del af den danske ungdom lige for tiden! Som alle nok har set, opfører store grupper af danske unge sig mere end bare skammeligt, på deres ferie i Prag. Dette indebærer 2x knivstik, overfald på en tjekkisk betjent, og ødelæggelsen af to hoteller! HVORFOR?!

Medierne siger at det er den billige sprut. Det vil jeg nu ikke mene. Selvfølgelig er det en faktor i den store sammenhæng. Men vi kan ikke give alkohollen skylden! Lige meget hvor fuld, jeg eller mine venner har drukket os, har der aldrig været optakt til den type opførsel! Det hele bunder, i bund og grund, i dårlig opdragelse! Det er jo tydeligvis ikke unge mennesker, som er gamle nok til at tage på ferie på egen hånd…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

9 thoughts on “Jeg skammer mig…

 1. De er nogle møg forkælede, egoistiske, uansvarlige og uanstændige mennesker. Opdragelsesrejse til Sibirien siger jeg!

  At man kan være den opførsel bekendt, det er skammeligt.

 2. Ja, det er jo lige til at give én en dårlig smag i munden. Og det er så hvad vi kommer til at blive sammenligned med rundt om i verden… føj hvor skammeligt.

 3. Høgh, Hahahaha! Nej de gør sig sgu ikke engang fortjent til en rejse! Og desuden ødelægger de nok bare flyet undervejs -.-”

  Sabrina, Ja, det er sgu pinligt. Jeg tror aldrig jeg har lyst til at tage til Prag nu – ville simpelthen syntes det var for pinligt, når det gik op for lokal befolkningen at jeg var dansker. Pueha…

  Ilhja, Nej. Vi kan hurtigt konkluderer at det er uopdragen, ulækre, mennesker der har lysten til at tage i byen udelukkende for at slås -.-”

  Gulde, Ja. Vores ry er fuldstændig destrueret rundt omkring i verden! Jeg syntes simpelthen det er så pinligt!

 4. Nej det er bare så skræmmende og pinligt -.-” Jeg tænker også bare. Hvor er forældrene i det her?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.