Rasmus, Mikkel og jeg har været inde og shoppe i dag :’D Jeg købte sko, bukser, en taske (finally!), 4 ps2 spil, 2 sæt undertøj og et armbånd. Billeder kommer under Nyeste ting senere. Jeg har brugt for ret så mange penge i dag. Men jeg trængte også til at få lidt nyt at de forskellige ting. Især nyt undertøj, syntes jeg at jeg manglede ^^, … Men faktisk var grunden til at jeg skulle ind i byen at jeg havde set en jakke på h&ms hjemmeside, som jeg gerne ville prøve. Den var desværrer ikke kommet i butik endnu. Jeg overvejede lidt at bestille den på nettet. Men jeg kan ikke ligefrem påstå at jeg mangler en ny jakke ^^” Så jeg lod være. Det kan være at jeg senere køber den. Hvis den sidder pænt og alt det der. Den er meget anderledes end de andre jakker jeg ejer, så det kunne være meget sejt at eje den. Men jeg ved som sagt ikke rigtig endnu. (billede kommer som lovet, en anden dag).

Rasmus og jeg har været i Kongerslev til Kongerslev heste marked. Det var røv kedeligt. Ej det var meget hyggeligt. Var jo i godt selvskab :’D Jeg købte en fingerring til 40 kr. Det var selvfølgelig ikke en ægte eller noget, men meget pæn. Og eftersom at jeg er god til at gøre mine ting væk… Er det meget fint at det er sådan en “billigbras” ting. Måske ikke den rette indstilling at have til noget man køber. Men ja. Jeg kan lige så godt være ærlig over for mig selv, for hvis jeg ikke kan være det over for mig selv, hvem kan jeg så være det for? ^__^” …

Vi har også været ude og gå en tur med Mille. Det var rigtig hyggeligt. Vi tågede bare og snakkede (og blev ædt op af div. myg). Bag efter gik vi hjem og satte noget kaffe over, og satte os og snakkede. Det er Rasmus og jeg gode til. Altså at snakke :’D Haha! Det er dejligt. Vi snakker fandme konstant. Da klokken blev 22:00, tændte vi for tv’et, for så kom der “Perfect Creature“. Det var den film jeg også prøvede at se forleden. Men da den nærmede sig slutningen… Begyndte tvsignalet at fucke up, så jeg fik aldrig set den færdig -.-” … Men det kan jeg så nu :’D Wuhu! Gider bare ikke allerede at se alt det andet igen. Men så er det jo fint jeg lige kunne få tid til at skrive denne, fantastisk dejlige blog ^^” Men det stopper mig nu ikke i at stoppe nu, og plage Rasmus imens han prøver at følge med i det jeg allerede har set af filmen >:] *Evil laught*

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.