Vikarblogger

Godaften alle I folk derude. Simone er for kvæstet til at skrive blog så jeg har overtaget idag (mig = mikkel, simones kæreste).

Idag var første skoledag for mig i 3.y på Katedralskolen, Aalborg. Det er surrealistisk, at der kun er et år igen! Såh det er jo meget godt.

‘Rise up and and take the power back,
it’s time the fat cats had a heart attack,
their time is coming to an end,
we got to unify and watch our flag accend’.
– Muse, Uprising – The Resistance

Jeg mødte først kl 11.10 og havde derefter 3. lektioner hvoraf vi fik tidligt fri fra halvdelen. Så det var en rimelig afslappende dag – og alligevel er jeg smadret. Det er lang tid siden jeg har set mange af dem fra skolen så det tærrede nok en del på energien.

Imorges blev Simone, hendes veninde, og jeg hentet af min ven Anders. Han har lige købt en original Citroen 2CV. Kæft den er fed. Den er fra starten af 80’erne, og med manuelt alt! Se, det er en rigtig bil. Det var en oplevelse og køre i den. Anyway. Simone og hendes veninde havde fået den sjove ide at klæde sig ud som japanske studerende her til den første skoledag – og de var søreme også nice. Det så ret godt ud. Og de fik da også opmærksomhed fra fotograferne.

Her til aften har Simone og jeg hygget. Hun har lavet god mad (dybstegt kylling og grøntsager med ris og karrysovs – efter egen opskrift!), og så har vi set en film der hed Fun with Dick and Jane. Den var okay…

Nu skal vi snart i seng (jeg skal dog først møde kl 10 imorgen).

Jeg vil slutte af med tre fantastiske citater af min pt. ynglings forfatter, Edgar Allan Poe (hvis nogle er interesseret bør de følgende tekster læses!: The Raven (digt), Hjertet der sladrede, Den sorte kat, manden i mængden):

‘All religion, my friend, is simply evolved out of fraud, fear, greed, imagination, and poetry’.

‘I became insane, with long intervals of horrible sanity.’

‘I have great faith in fools; self-confidence my friends call it’.

Sleep well – qoute the Raven: ‘Nevermore!’

– Mikkel

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.