Jeg har været i skole i dag. Eftersom at det var fuldstændig uinterressant, vil jeg ikke sige mere om dét. Jeg vil i stedet lige hurtigt nævne at jeg var inde og købe nye øreringe i dag. Det blev ret dyrt eftersom at jeg skulle have nogenlunde den samme model (bare forskellige størrelser) til alle hullerne i mine øre, undtagen selvfølgelig til min Tragus (som er en lille piercing som sidder i det “indre” af øret… Altså i den lille bruskknup). Men ihvertfald blev det 1065 kr. Men det fik jeg også 6 guldøreringe ud af. De er super flotte – er virkelig glad for dem. Og nu har jeg også endelig et matchende sæt. Har virkelig været tiltrængt.

Efter vi havde shoppet tog vi hjem til Mikkels mor og spiste. Vi var der kun kort, for her til aften skal Mikkel og jeg se film. Vi var nemlig lige inde i steriostudio og købe Zoolander (25 kr), som jeg har set engang for lang tid siden, men som jeg husker som virkelig sjov, og som min broder bla. også er super vild med, og In A Dark Place (100 kr), som selvfølgelig er aftens gyser. Ingen af os har set filmen før, men den lyder ret så udemærket, så jeg er ret spændt på at se den. Det handler om en pige som skal være barnepige for to forældreløse børn, på et kæmpe gods langt væk fra byen. Denne barnepige skulle efter coveret, gerne føle afdøde tjenestefolks nærværd osv. osv… Håber den lever op til forventningerne.

Nu vil jeg slutte. For jeg vil nemlig igang med at se film sammen med Mikkel ^__^ Yaaay! Men afslutningsvis vil jeg lige smide et par billeder ind af mine omgivelser i går. Jeg havde ikke mit mobilkabel i går, så kunne ikke smide det ind i bloggen, men her kommer de så:


Dette var parkeringspladsen jeg kunne se fra mit lille, hemmelige, læsted. Total øde

Dette var mit lille læ/skjulested. Som man kan se var jeg ret godt intrigreret med computer og det hele ^^”

Det nåede at blive mørkt inden jeg blev hentet. Tænk at dette er den selv samme parkeringsplads som på det første billede?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.