I dag har været en lang, hård, forvirrende dag… Men midt i al turmulten var der alligevel en der formåede at gøre mig glad… Men turmulten er ikke slut. Jeg er knap nået at komme hjem fra London, og syntes hele tiden jeg har noget at lave. Jeg syntes ikke rigtig jeg har tid til at sætte mig stille og roligt for mig selv en eftermiddag. Hvis jeg vil have fulstændig fred til at være mig selv, skal det være her om aften, og det er også dumt at jeg ikke får sovet ^^” Så jeg er lidt i et lille dilemma. Min uge har set, og vil se sådan ud, den vil se således ud, efter skole: Mandag: Japanskundervisning – Tirsdag: Arbejde – Onsdag: Skal ind og hente en gave + til fødselsdag (Mikkel bliver 19 år) – Torsdag: Skal hjem til Mike og chille om dagen (har godt nok først fri 16.15), og om aften skal jeg med Nicki ind og se Zombieland – Fredag: Arbejde… Lørdag og søndag er indtilvidere lidt uklar. Men jeg skal nok sørge for at få lavet en aftale eller 3 -.-” doh… Hehe…

Jeg vil gå tidligt i seng i nat, og prøve om jeg ikke kan begynde at skrive blog hver dag igen. Men det er et stort mål at sætte sig, når man ikke rigtig har tid ^^” Men jeg mangler også stadig at skrive om min Londontur osv -.-“

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.