Jeg har været kreativ, og har tegnet ^_^ Nu har jeg farvet tegningen hurtigt, så nu findes der simpelthen 3 forskellige versioner af den. Kan stadig bedst lide den urørte, håndtegnede version. Men nu ser vi. Har fået min veninde til at farve den. Hun er meget bedre end jeg er, så det bliver nok rigtig flot når hun går igang.
Jeg må indrømme at jeg ikke selv fik idéen til at tegne den. Det var Nicki der gjorde. Han spurgte om jeg ikke kunne tegne ham og jeg… Og voila… ^_^ Og ja… Han er endnu pænere i virkeligheden (og jeg tykkere XD) ;D haha…Og fra i dag af, går jeg så igang med min SSO, som skal afleveres næste mandag. Føler ikke rigtig jeg kan komme igang, men nu har jeg i det mindste fået min vagt byttet på lørdag. Det hele skal forhåbentlig nok gå. Håber jeg får lavet en god rapport. Hvis ikke – er der jo bare ikke noget at gøre ved det.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.